Antena 3 CNN Actualitate Moment inedit pentru premierul Marcel Ciolacu: A fost oprit de o pensionară care şi-a dorit să facă o poză cu el | "Să mărească pensia"

Moment inedit pentru premierul Marcel Ciolacu: A fost oprit de o pensionară care şi-a dorit să facă o poză cu el | "Să mărească pensia"

Moment inedit cu Marcel Ciolacu. O pensionară din Buzău l-a oprit pe premier pentru a face o fotografie cu el, dar nu şi-a mai găsit telefonul. I-a transmis însă liderului PSD să se ţină de cuvânt şi să majoreze pensiile.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

O pensionară din Buzău s-a arătat foarte entuziasmată atunci când l-a văzut pe premierul Marcel Ciolacu  şi şi-a dorit să aibă o fotografie cu premierul.

Vizibil emoţionată, femeie nu-şi mai găsea telefonul. Ulterior, femeia a găsit telefonul şi a reuşit să facă poza mult dorită cu prim-ministrul Ciolacu.

Citeşte şi: Pensionarii români care nu vor primi niciun ban în plus după recalculare. Pensiile acestora nu vor mai crește nici anii următori

[GAL layout="2"]

Întrebată ce mesaj are pentru premier, pensionara din Buzău a spus că îi urează toate cele bune şi că speră să majoreze pensiile, aşa cum a promis.

"Toate cele bune! Să fie sănătos şi să ne apere ţara cum a făcut până acum!

Şi la pensionari... Cum s-a vorbit. Să le mărească pensia, mai ales la cei vârstnici care au lucrat la CAP atâţia ani şi nu au săracii decât o pensie de 11 milioane (n.r. 1100 lei)", este mesajul pensionarei din Buzău pentru premierul Ciolacu.

Subiecte în articol: Marcel Ciolacu pensionara
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile