Antena 3 CNN Sport Moment controversat la Jocurile Olimpice de iarnă 2018. Ridicarea scandaloasă cu care echipa din Canada a cucerit aurul în proba de dans pe gheaţă - VIDEO

Moment controversat la Jocurile Olimpice de iarnă 2018. Ridicarea scandaloasă cu care echipa din Canada a cucerit aurul în proba de dans pe gheaţă - VIDEO

Echipa, formată din canadienii Tessa Virtue şi Scott Moir, a cucerit medalia de aur în proba de dans pe gheaţă din cadrul concursului de patinaj artistic al Jocurilor Olimpice de iarnă, ediţia 2018, de la PyeongChang, trecându-şi astfel în palmares al doilea lor titlu olimpic.

Cu un scor de 206,07 puncte, nou record mondial, Virtue şi Moir i-au devansat pe francezii Gabriella Papadakis şi Guillaume Cizeron, medaliaţi cu argint (205,28 puncte), în timp bronzul a revenit fraţilor americani Maia şi Alex Shibutani (192,59 puncte).

"Această ridicare scandaloasă, super fierbinte, care a câştigat aurul la proba de dans pe gheaţă, la Jocurile Olimpice", titrează americanii de la decider.com, după ce în timpul momentului artistic cei doi au ajuns într-o poziţie care a stârnit controverse.

Cel mai mare site de ştiri din Canada, TheStar.com, a catalogat acest moment drept "spectacol pentru adulţi", în momentul în care Virtue şi Moir au făcut această mişcare în ianuarie, la Campionatele Naţionale din Canada.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile