Antena 3 CNN Actualitate Inedit Moment artistic 100% românesc pe aeroportul din Catania. Elevii români au încins o horă, după ce avionul a întârziat trei ore

Moment artistic 100% românesc pe aeroportul din Catania. Elevii români au încins o horă, după ce avionul a întârziat trei ore

Tineri de la Ansamblul Folcloric "Junii Braşovului", dar şi de la Palatul Copiilor din Deva, au cântat şi au încins o horă în aeroportul din Catania, atunci când au aflat că avionul întârzie trei ore.

de Andreea Gelatu    |   

Ansamblul Folcloric "Junii Braşovului" a participat la un festival, în Italia, împreună cu tineri de la Palatul Copiilor din Deva. La întoarcere, avionul a avut întârziere trei ore, aşa că tinerii s-au pus pe cântat în aeroportul din Catania.

Plini de voie bună, tinerii au făcut haz de necaz, însă au făcut, totodată, ceea ce le place lor cel mai mult: au promovat folclorul românesc. Au scos instrumentele din bagaje, au cântat şi au încins o horă spre uimirea celor din aeroport.

În GALERIA FOTO de mai jos puteţi vedea mai multe imagini cu momentul în care tinerii români cântă şi dansează în aeroportul din Catania.

[GAL layout="2"]

Momentul artistic spontan, 100% românesc, a atras privirile tuturor persoanelor aflate în aeroport, care, desigur, nu au ratat ocazia de a filma.

Videoclipul cu tinerii care cântă şi dansează în mijlocul aeroportului a fost publicat pe reţelele de socializare şi a strâns sute de aprecieri şi comentarii.

"Bravo, copii!", "Minunat, special, ROMÂNESC! Bravo, copii frumoși! Acolo-i și Darius al nostru!", "Super tare!", "Minunat!", sunt doar câteva dintre comentariile internauţilor.

Subiecte în articol: aeroport Italia Catania
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile