Antena 3 CNN Externe Mobilizare de forțe în Germania, după ce un copil a fost dat dispărut. După ore întregi de căutări l-au găsit în șifonier: „Dormea”

Mobilizare de forțe în Germania, după ce un copil a fost dat dispărut. După ore întregi de căutări l-au găsit în șifonier: „Dormea”

de Bianca Chirilă    |   

Un copil care a dispărut sâmbătă seară în oraşul Gelsenkirchen din vestul Germaniei, declanşând o operaţiune de amploare a Poliţiei locale, a fost găsit în timp ce dormea într-un teanc de rufe într-un şifonier din locuinţa sa, informează DPA, transmite Agerpres.

Zeci de persoane şi salvatori au participat la operaţiunile de căutare ce au fost organizate pentru recuperarea băiatului de trei ani.

Potrivit Poliţiei germane, băieţelul a fost găsit după două ore de căutări chiar în locuinţa sa: „Băiatul dormea pe un teanc de rufe într-un şifonier din casă”.

Tatăl său a contactat Poliţia şi a spus că fiul lui dispăruse, din câte se pare, din grădină într-un moment în care nu era supravegheat. Poliţia, pompierii şi numeroşi vecini au pornit imediat în căutarea băiatului în proximitatea casei în care acesta locuia.

La operaţiunile de căutare au participat, de asemenea, un câine special antrenat şi drone.

Finalul fericit al căutărilor frenetice a venit în cele din urmă cu ajutorul unei camere cu termoviziune, care a ajutat la descoperirea băiatului adormit într-un şifonier.

„Probabil că acel loc i s-a părut frumos şi liniştit. Sau rufele miroseau ca mama şi tatăl lui”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei germane, referindu-se la motivele pentru care copilul a ajuns în acel şifonier. 

Subiecte în articol: copil disparut Germania politisti
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile