Antena 3 CNN Externe Diaspora Mister în jurul morții unui român descoperit în portbagajul unui autobuz, în Italia. Anchetatorii au aflat un detaliu tulburător

Mister în jurul morții unui român descoperit în portbagajul unui autobuz, în Italia. Anchetatorii au aflat un detaliu tulburător

Cadavrul unui bărbat român a fost descoperit luni dimineață în portbagajul unui autobuz, în localitatea italiană Corigliano Rossano, provincia Cosenza din Calabria, după ce oamenii au fost alertați de mirosul puternic care persista în jurul vehicului. Anchetatorii încearcă să stabilească acum circumstanțele morții misterioase, având în lucru mai multe piste. 

Bărbatul a fost identificat ca fiind Octavian Nicolae Plosceanu, de 37 de ani, rezident în localitate. Se presupune că trupul neînsuflețit se afla în portbagajul autobuzului aparținând unei școli de șoferi de mai multe zile, întrucât era într-o stare avansată de descompunere, potrivit presei italiene.

 În primă fază, polițiștii italieni au suspectat ca trupul îi aparține unui om fără adăpost care s-a refugiat peste noapte în portbagajul autobuzului și a rămas blocat înăuntru. Însă criminaliștii care au examinat autobuzul au descoperit urme de intrare prin efracție în acesta. 

Astfel a apărut o a doua teorie, potrivit căreia trupul lui Octavian Nicolae Plosceanu ar fi fost ascuns în autobuz după ce a fost ucis în altă parte. În momentul de față se așteaptă rezultatul necropsiei care va stabilit cauza morții și astfel se va face mai multă lumină în caz.

Cazul a fost complicat și de un alt detaliu descoperit de anchetatori: românul locuia pe via Arno, iar într-o clădire părăsită de pe această stradă a fost găsit trupul unui ucrainean cu doar câteva zile înainte. 

Autoritățile nu exclud să existe o legătură între cele două decese. 
 

Subiecte în articol: Italia crime diaspora
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile