Antena 3 CNN Be EU Europarlamentarii desfășoară activități parlamentare externe | Misiune de consolidare a parteneriatelor bilaterale și UE-Africa

Europarlamentarii desfășoară activități parlamentare externe | Misiune de consolidare a parteneriatelor bilaterale și UE-Africa

Săptămâna aceasta, europarlamentarii sunt în activități parlamentare externe.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Mai exact, Comisia de Petiții este într-o deplasare în Spania pentru discuții cu rezidenții și reprezentanții autorităților regionale, pentru a evalua modelul de imersiune lingvistică în Catalonia.

O delegație a Subcomisiei pentru Securitate și Apărare este în India, în perioada 17-21 decembrie, pentru a discuta despre provocările comune de securitate și cooperarea în regiunea indo-pacifică importantă din punct de vedere strategic.

O delegație a Comisiei pentru Afaceri Externe este în Malawi și în Zambia, scopul principal al misiunii fiind consolidarea parteneriatelor bilaterale și UE-Africa.

Deputații europeni se întâlnesc cu oficiali guvernamentali din Parlament, precum și cu reprezentanți ai societății civile, pentru a discuta probleme de securitate globală și regională.

Subiecte în articol: be EU
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Un paradis turistic din Italia este nevoit să refuze turiști pentru că nu mai are apă