Antena 3 CNN Actualitate Locale "Drum lin, îngeraş!". Miruna, o studentă la Medicină, s-a stins din viaţă la doar 19 ani, după săptămâni de chin

"Drum lin, îngeraş!". Miruna, o studentă la Medicină, s-a stins din viaţă la doar 19 ani, după săptămâni de chin

Miruna-Ioana Pîslaru, o tânără din Focșani, studentă la Medicină, s-a stins din viață răpusă de o boală groaznică, la doar 19 ani.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

O întreagă comunitate se află în stare de șoc după ce Miruna a fost răpusă de o boală crâncenă la doar 19 ani. Tânăra era studentă la Facultatea de Medicină şi era fiica unor cunoscuți medici din Focşani. 

Ea a fost răpusă de un anevrism cerebral pe care l-a suferit în timpul sesiunii universitare.

Cu toate că tânăra se afla în comă, rudele și apropiații acesteia s-au rugat până în ultima clipă ca Miruna să se facă bine. Pe rețelele de socializare, oamenii au mobilizat resursele pentru a o sprijini pe Miruna cât au putut ei, potrivit Ziarul de Vrancea.

Mai mulţi oameni s-au strâns în diferite locuri din Focşani, acolo unde au format un lanţ uman şi s-au rugat pentru Miruna, însă destinul a fost mult prea crunt pentru ea.

În GALERIA FOTO de mai jos puteţi vedea mai multe imagini cu Miruna Pîslaru

[GAL layout="3"]

Primarul din Focşani, Cristi Valentin Misăilă, a postat un mesaj de condoleanţe în urma tragicei veşti a morţii tinerei.

"Sunt alături de familia tinerei Miruna-Ioana Pîslaru, care ne-a părăsit mult prea devreme!

Studentă a Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași, Miruna-Ioana Pîslaru avea foarte multe lucruri bune de făcut în această lume, pe care a lăsat-o în urmă atât de brusc și dureros, pentru toți cei care au cunoscut-o și au iubit-o.

A fost un copil excepțional, dovadă și faptul că, luna trecută, întreaga comunitate s-a strâns într-un lanț uman de rugăciune în Piața Unirii din Focșani.

Dumnezeu să o odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei greu încercate", a scris primarul din Focşani, într-o postare pe Facebook.

Secția în care a început să lucreze ca studentă a fost și locul în care Miruna și-a găsit sfârșitul. Ea era studentă la Facultatea de Medicină Grigore T. Popa din Iași. Acum, părinții ei se pregătesc pentru funeralii.

ℹ️Sunt alături de familia tinerei Miruna-Ioana Pîslaru, care ne-a părăsit mult prea devreme❗️ ✅Studentă a Universității...

Publicată de Cristi Valentin Misăilă pe Luni, 4 martie 2024
Subiecte în articol: studenta medicina a murit anevrism cerebral
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile