Antena 3 CNN Externe Mireasă criticată după ce a impus reguli stricte invitaților. Domnișoarele de onoare, obligate să țină o dietă strictă

Mireasă criticată după ce a impus reguli stricte invitaților. Domnișoarele de onoare, obligate să țină o dietă strictă

O mireasă a fost dur criticată după ce le-a impus invitaților o serie de reguli pe care erau obligați să le respecte în ziua nunții. Majoritate prietenilor au spus că vor renunța să mai participe la marele eveniment.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Deși socrii au fost împotriva regulilor, iar invitații și domnișoarele de onoarea au amenințat mireasa că nu vor veni la marele eveniment, femeia nu a renunțat la regulile care îi vor dominat nunta. 

Faci nuntă cu dar și "uiți" să anunți la Fisc? Statul a pus ochii pe bani și vrea 70%. "Ilicitul" lui Ceaușescu, reînviat de guvern, pe cale să facă o nouă victimă

În ceea ce privesc regulile pentru domnișoarele de onoare, acestea sunt ceva mai stricte. Mireasa le-a impus o dietă fetelor, susținând că nu își permite costurile necesare pentru modificarea rochiilor. 

Majoritatea invitaților și-au împărtășit dezgustul față de regulile și cerințele femeii și susțin că cel mai probabil vor renunța sa îi mai fie alături în ziua cea mare.

Subiecte în articol: mireasa nunta
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile