Antena 3 CNN Politică Mircea Geoană îl provoacă pe Marcel Ciolacu la o dezbatere „unu la unu”: „Trebuie să ne confruntăm ideile”

Mircea Geoană îl provoacă pe Marcel Ciolacu la o dezbatere „unu la unu”: „Trebuie să ne confruntăm ideile”

de Bianca Chirilă    |   

Candidatul independent la Preşedinţie, Mircea Geoană, l-a invitat pe liderul PSD, Marcel Ciolacu, la o dezbatere „unu la unu” sâmbătă, la Grand Hotel Bucureşti.

„Astăzi vreau să fac un apel public către contracandidatul meu, Marcel Ciolacu. Ştim că sondajele ne arată pe primele locuri, ştiu că aveţi în spate un partid puternic, dar nu pot să nu constat că abilităţile pentru a conduce naţiunea noastră lipsesc. Într-o democraţie sănătoasă dezbaterea este esenţială, iar eu cred că trebuie să ne confruntăm ideile într-un mod deschis şi transparent. Aşadar, domnule Marcel Ciolacu vă invit la o dezbatere unu la unu. Dvs. veţi aduce susţinerea politică, eu voi aduce cunoştinţele şi expertiza necesare”, a afirmat Geoană, într-un mesaj video postat pe pagina sa de Facebook.

El a menţionat că această dezbatere este o oportunitate pentru alegători să îi vadă pe cei doi candidaţi faţă în faţă şi să înţeleagă cu adevărat cine sunt şi ce reprezintă.

„Vom avea un moderator neutru pe care îl putem alege împreună pentru a veghea ca dezbaterea să se desfăşoare în mod echitabil. Aici vom putea dezbate viziunea noastră cu privire la viitorul ţării şi despre modul în care putem rezolva problemele cu care ne confruntăm. Cu această ocazie invit şi presa interesată de acest subiect. Sunteţi deschis la această provocare? O dezbatere deschisă poate fi o oportunitate perfectă pentru alegători pentru a face o alegere informată, bazată pe informaţii concrete şi nu pe strategii de manipulare. Haideţi să aducem transparenţa în procesul nostru electoral şi să oferim cetăţenilor şansa de a cunoaşte adevăratul nostru potenţial. Vă aştept! Propun să ne întâlnim sâmbătă, 19 octombrie, la orele 18.00, la Grand Hotel Bucureşti, sala Rapsodia”, a încheiat Geoană. 

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile