Antena 3 CNN Politică Mircea Geoană, după ce a fost surprins luând cina cu premierul: „Nu am avut nicio discuție politică, cu Ciolacu sau cu altcineva”

Mircea Geoană, după ce a fost surprins luând cina cu premierul: „Nu am avut nicio discuție politică, cu Ciolacu sau cu altcineva”

de Mia Lungu    |   

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a reacționat după ce Antena 3 CNN a difuzat imagini, în exclusivitate, în care acesta era surprins luând cina cu Marcel Ciolacu, într-un restaurant din București.

Marcel Ciolacu și Mircea Geoană au fost filmaţi, luni seara, în timp ce luau cina, față în față, la aceeași masă, într-un restaurant din Bucureşti. Alături de ei se mai aflau şi alţi politicieni, printre care și fostul premier Victor Ponta, care a refuzat să povestească ce anume s-a discutat.

Întrebat despre această întâlnire, Mircea Geoană a explicat: "Am fost invitat la ziua lui Marius Tucă. Nu am avut nicio discuție politică cu Ciolacu sau cu altcineva prezent la aniversare."

Potrivit lui Victor Ponta, discuțiile dintre Ciolacu și Geaonă s-au purtat pe marginea performanței înotătorului David Popovici, devenit campion olimpic la înot. Cei doi s-au ridicat în picioare la intonarea imnului României, la Jocurile Olimpice, la premierea sportivului român.

Întâlnirea celor doi a venit după ce Mircea Geoană şi Marcel Ciolacu s-au atacat, în declaraţii publice, în ultima perioadă. Ciolacu a reacționat nervos dupa ce Geoană a declarat, săptămâna trecută că nu îi dă explicații premierului despre activitatea sa la NATO. Premierul Marcel Ciolacu a reacționat, vineri, vizibil iritat, afirmând că i se pare că e "de noaptea minții" că "un angajat al NATO nu trebuie să răspundă unui stat membru".

Subiecte în articol: Mircea Geoană Marcel Ciolacu
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile