Antena 3 CNN Politică Mircea Geoană cere PNL și PSD să nu îi mai folosească numele în negocieri: „Până ieri îl înjurai și acum devine fost coleg de-al nostru?”

Mircea Geoană cere PNL și PSD să nu îi mai folosească numele în negocieri: „Până ieri îl înjurai și acum devine fost coleg de-al nostru?”

de Mia Lungu    |   

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, spune că nu intenționează să se întoarcă într-un partid politic și că ar prefera să candideze independent la alegerile prezidențiale din acest an. El le cere celor două partide aflate acum la guvernare să nu se mai folosească de numele lui.

Mircea Geoană: Folosirea numelui meu în negocierile din interiorul partidelor și dintre partide. Îi rog respectuos să îşi rezolve problemele...
Reporter: Și să nu mai folosească numele dumneavoastră...
Mircea Geoană: De ce? Dacă vor să vină la o discuție să vină. Nu mai fă chestia asta... 

„Până ieri îl înjurai și acum devine fost coleg de-al nostru? E puțin ciudat. Să-şi faca lectiile, să se hotărască, şi dup-aia discutăm orice vor domniile lor. Dar să nu mai facp asta, pentru că dă sentimentul că nu au soluţii. Şi a doua chestiune, dă un sentiment de capcană. Faptul că aș putea avea relații cu dânșii.”, a declarat Mircea Geoană, pentru Fanatik.ro.

Subiecte în articol: Mircea Geoană PNL PSD negocieri
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile