Antena 3 CNN Politică Alegeri prezidenţiale Mircea Geoană a strâns aproape 50.000 de semnături în 3 zile. Mai are nevoie de încă 150.000 pentru candidatura la prezidențiale

Mircea Geoană a strâns aproape 50.000 de semnături în 3 zile. Mai are nevoie de încă 150.000 pentru candidatura la prezidențiale

de Andreea Ştefan    |   

Susținătorii Mișcării „România Renaște!” au anunțat vineri că au strâns aproximativ 50.000 de semnături în trei zile pentru a-l susține pe Mircea Geoană în cursa pentru alegerile prezidențiale.

Într-o perioadă de trei zile, susținătorii Mișcării „România Renaște!” au adunat aproximativ 50.000 de semnături în favoarea lui Mircea Geoană, candidatul independent la Președinția României, a declarat Alina Achim, purtătoarea de cuvânt a MRR.

Mișcarea a montat în jur de 170 de corturi pentru strângerea semnăturilor în toate județele țării, investind aproximativ 30.000 de euro în această campanie.

Legislația electorală din România impune ca un candidat independent la alegerile prezidențiale să adune 200.000 de semnături de susținere, o cerință strictă, având în vedere că numărul de semnături necesare este similar și pentru candidații susținuți de partide.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile