Antena 3 CNN Best Bet cu Mircea Badea Mircea Badea mizează pe "tunari": "Arsenal tot trebuie să câștige un meci, chiar și din greșeală!" | Best bet cu Mircea Badea, ediția din 8 aprilie 2022

Mircea Badea mizează pe "tunari": "Arsenal tot trebuie să câștige un meci, chiar și din greșeală!" | Best bet cu Mircea Badea, ediția din 8 aprilie 2022

Mircea Badea și-a ales câteva meciuri din Anglia, Italia, dar și România. Ce favoriți vede el în disputele de vineri și sâmbătă? Crede că e mai sigur să mizezi pe goluri marcate.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

DINAMO BUCUREȘTI-U CRAIOVA 1948 (vineri, ora 20:30)

Dinamo încă mai speră la salvarea directă de la retrogradare. Revenirea lui Dusan Uhrin se simte. După cinci meciuri fără victorie, Dinamo a bifat două partide fără gol primit. A fost un 0-0 cu Sepsi și 2-0 cu Chindia. ”Alb-roșiii” au speranțe pe teren propriu, acolo unde au adunat 16 din cele 21 de puncte.

Craiova lui Nicolo Napoli nu a pierdut în play-out. A scos două egaluri și o înfrângere. În ultimele șapte meciuri însă, ”juveții” au pierdut o singură dată, 1-3 cu Sepsi Sf. Gheorghe. Craiovenii au o medie a golurilor marcate în acest sezon de 2,1 per partidă.

”Aș fi tentat să zic că ambele echipe marchează. Aș pune mulți bani p asta? În general pe fotbalul românesc, nu! Acum pe niciun fel de fotbal. Nu vedeți ce e? Mi s-ar arăta, cel mai probabil, ambele echipe marchează. Având în vedere ultimul meci al lui Dinamo care nu a fost deloc așa de rău, la fel cel precedent. Ăștiălalți, Universitatea Craiova 1948 dau goluri, mai și iau, de asta zic, e echitabil așa”

PRONOSTIC: GG (1.98 MOZZARTBET)

NEWCASTLE-WOLVES (vineri, ora 22:00)

Newcastle se întoarce pe St. James Park după patru meciuri consecutive pe teren străin. Nu a avut prea multe reușite în acest interval, adunând doar trei puncte. Din luna ianuarie Newcastle nu a mai legat patru înfrângeri. Cinci dintre ultimele șase meciuri directe între cele două formații s-au terminat 1-1! ”Coțofenele” nu joacă deloc bine în meciurile de vineri. Au 4 victorii, 4 egaluri și 8 înfrângeri. Cum s-au încheiat toate cele patru meciuri terminate la egalitate vinerea? Ați ghicit, 1-1!

”Vreți să ne băgăm în așa ceva? Se dau goluri, minimum 2, măcar 3? Nu aș pune mulți bani pe asta. Ei dau și iau goluri, ambele echipe. Peste 2,5 goluri, ar fi”

PRONOSTIC: 3+ (2.20 MOZZARTBET)

EVERTON-MANCHESTER UNITED (sâmbătă, ora 14:30)

Everton este într-o situație disperată în Premier League după ce au pierdut și ultimul meci, 2-3 cu Burnley. Au ajuns pe locul 17, cu doar un punct deasupra liniei roșii. La Manchester se vorbește mai mult de viitor. ”Diavolii” și-au găsit, se pare, antrenor pentru sezonul viitor, rapoartele din această săptămână sugerând că șeful lui Ajax, Erik ten Hag, va prelua conducerea în vară. Pentru pariori, de știut, doar o echipă a marcat mai puțin decât cele cinci goluri ale lui Everton, în prima repriză, în acest sezon, pe teren propriu.

”Aici, mi s-ar arăta, pe bună dreptate, un ambele echipe marchează. Foarte complicat când e vorba de Manchester United. În general sunt meciuri pe care le-aș sări. Dacă ar fi să vorbim totuși de ceva, asta aș zice: ambele echipe marchează”

PRONOSTIC: GG (1.80 MOZZARTBET)

ARSENAL-BRIGHTON (sâmbătă, ora 17:00)

Soarta lui Arsenal rămâne în propriile mâini, în mare parte datorită unei serie solide de zece victorii în ultimele 14 meciuri din Premier League. Arsenal a terminat 7 din ultimele 14 partide fără gol primit. De când ”pescărușii” și-au făcut debutul în prima ligă, Arsenal nu a reușit decât trei victorii în confruntările directe. Au mai fost trei egaluri și trei înfrângeri. Brighton a pus capăt, după egalul 0-0 cu Norwich, seriei de 6 înfrângeri! În toate aceste întâlniri, a marcat o singură dată.

”La un moment-dat, Arsenal tot trebuie să câștige un meci, chiar și din greșeală sau cumva. Mă gândesc că dacă nici meciul ăsta nu-l câștigă, ei având nevoie maxim să câștige. Să zicem bate Arsenal? Da, dar nu pe sistemul sigur ... bate Arsenal!”

PRONOSTIC: 1 (1.65 MOZZARTBET)

ASTON VILLA-TOTTENHAM (sâmbătă, ora 19:30)

Echipa lui Steven Gerard a ajuns mai aproape de zona retrogradării decât de locurile europene. Obiectivul cel mai realist al echipei, pentru restul sezonului, este să termine în Top 10. Ar fi un rezultat extraordinar, în condițiile în care nu a mai terminat în primele zece în ultimele opt sezoane. Spurs vine pe picior mare pe Villa Park. Este unul dintre cele trei cluburi care au adunat cel puțin 15 puncte în ultimele șase meciuri din Premier League: 5 victorii, o înfrângere. În plus, a marcat de 21 de ori, mai mult decât orice altă formație în această perioadă. Demn de remarcat pentru pariori e faptul că Aston Villa are 40 de meciuri consecutive fără 0-0.
”Aici, de asemenea, parcă ar fi un ambele echipe marchează. Pare genul de meci unde s-ar putea da multe goluri. V-am zis, Tottenham, ca și Aston Villa, sunt absolut inconstante. Ba joacă bine, ba joacă prost, ba joacă foarte bine, ba joacă foarte prost. Dacă ar fi să ne băgăm în seama cu subiectul, ambele echipe marchează”

PRONOSTIC: GG (1.63 MOZZARTBET)

INTER MILAN-HELLAS VERONA (sâmbătă, ora 19:00)

La patru puncte de liderul Milan, cu un meci mai puțin jucat, Inter se menține în cursa pentru titlu. Îngrijorarea crește în tabăra nerazzurrilor în privința atacului. Cea mai bună ofensivă din Serie A nu se regăsește, în 7 din ultimele 8 meciuri disputate, nereușindă să înscrie mi mult de un gol. Excepția s-a numit jocul cu Salernitana (5-0), cea mai slabă apărare din Italia.

Inter nu a pierdut niciodată un meci în Serie A, acasă, împotriva celor de la Hellas: 19 victorii, 11 egaluri. 9 din ultimele 10 meciuri directe s-au încheiat cu cel puțin 4 goluri.

”Hai să zicem că Inter Milan câștigă și se dau peste 1,5 goluri. Să zicem...”

PRONOSTIC: 1dg2+ (1.53 MOZZARTBET)

Best Bet cu Mircea Badea, luni, miercuri şi vineri, de la ora 20:00, pe antena3.ro

Best Bet cu Mircea Badea este o emisiune care prezintă cote, analize pertinente şi statistici sportive, în principal pentru fotbal, tenis şi baschet, şi este difuzată în exclusivitate pe antena3.ro în fiecare luni, miercuri şi vineri, de la 20:00.

Best Bet cu Mircea Badea este destinată tuturor pasionaţilor de pariuri şi, în special, începătorilor în pariuri. Emisiunea prezintă informaţii despre responsabiltate în jocurile de noroc şi poziţionarea pariurilor sportive ca mijloc de distracţie, nu ca modalitate de a câştiga bani.

Despre Mozzart Bet

Despre Mozzart Bet, partenerul emisiunii, putem spune că şi-a început povestea în luna august a anului 2001, atunci când s-au deschis primele agenții de pariuri in Serbia, iar spre sfarșitul anului 2006 activitatea a fost extinsă și pe piețele din România.

Începând cu anul 2015, Mozzart Bet România și-a extins activitatea și în mediul online, prin lansarea site-ului www.mozzartbet.ro. Activitatea principală a Mozzart Bet o constituie organizarea pariurilor sportive, prelucrarea cotelor și producția software-ului de suport aferent. În prezent, Mozzart Bet activează în peste 9 țări, aflate pe teritoriul a trei continente!

*Cotele se pot schimba
**Sunt verificate la momentul publicării.

Subiecte în articol: Best Bet cu Mircea Badea
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile