Antena 3 CNN Best Bet cu Mircea Badea Mircea Badea prefațează meciurile din Liga Campionilor și Europa League. "Aș fi tentat să spun că bate Real Madrid!" | Best Bet cu Mircea Badea, ediția din 9 martie 2022

Mircea Badea prefațează meciurile din Liga Campionilor și Europa League. "Aș fi tentat să spun că bate Real Madrid!" | Best Bet cu Mircea Badea, ediția din 9 martie 2022

Seară de Liga Campionilor, dar și partide din Europa League. Mircea Badea trece în revistă câteva ponturi la întâlnirile de miercuri și joi în cupele europene. Aveți multe variante și aveți de unde alege! Totul ține de inspirație.

de Georgiana Adam    |   

MANCHESTER CITY-SPORTING LISABONA (miercuri, ora 22:00)

Despre calificare nu mai poate fi vorba după acel 5-0 în meciul tur. City vine după o altă victorie la scor, în derbyul Manchester-ului, 4-1 cu United. Sporting nu traversează deloc o perioadă grozavă, au căzut pe locul 2 în clasament, au pierdut prima manșă în semifinalele Cupei Portugaliei, 1-2 cu Porto, iar în meciurile disputate în Anglia au câștigat o singură dată, din 8 întâlniri: două egaluri și 5 înfrângeri. Pentru pariori, un amănunt important, un pariu de luat în seamă: City are o medie în Ligă de peste 7 cornere pe meci, Sporting peste 3,5.

”Bate Manchester City, da! Cotă mică, de ce să nu bată? Dacă ar fi să pun ceva, aici aș pune că Manchester City dă cel puțin două goluri. Un pariu decent, altceva ce să pui? Sau că Manchester City marchează și în repriza întâi și în repriza a doua. Ar mai fi o variantă. Dar mai probabil le dă două goluri”

PRONOSTIC: dg12+ (1.22 MOZZARTBET), 1r1+&2r1+ (1.35 MOZZARTBET)

REAL MADRID-PSG (miercuri, ora 22:00)

Campioana Europei de 13 ori, Real Madrid trebuie să facă un meci perfect pentru calificarea în sferturi. Există premise. ”Los Blancos” nu au mai pierdut acasă niciun meci din septembrie 2021 (10 victorii-3 egaluri). Messi vine din nou pe Bernabeu pentru prima dată de când a părăsit Barcelona. Nici el nu a mai câștigat aici din 2019.

”Tusea și cu junghiul, din punct de vedere al pariurilor. Horror. După meciul horror de data trecută... PSG este într-o formă mizerabilă de foarte multă vreme. Dar acum mai mizerabilă decât era. Real Madrid pare că s-a mai învârtoșat un pic. Și Real Madrid a fost într-o formă jenantă-jenantă până de curând. Acum pare că și-a mai revenit. PSG tocmai a luat bătaie de la Nice. Nu a mișcat nimic tot meciul. Nimic însemnând nimic-nimic! Am văzut că unii zic

PRONOSTIC: 1 (2.65 MOZZARTBET), GG (1.48 MOZZARTBET)

FC PORTO-LYON (miercuri, ora 19:45)

Porto are o serie impresionantă în Europa, 18 meciuri neînvinsă, cu 15 victorii! În 14 din aceste partide a marcat cel puțin două goluri. Ultima dată când au întâlnit Lyon, în Liga Campionilor sezonul 2003/2004, ”dragonii” s-au calificat mai departe și au câștigat în acel sezon trofeul! În meciurile din Portugalia, Lyon nu a strălucit deloc, ba din contră: un egal și 7 înfrângeri!

”Aș fi tentat să pun că ambele echipe marchează. Chiar dacă a avut o prestație proastă în penultima etapă, luând bătaie acasă de la Lille cu 1-0, deci lui Lille nu i-a dat gol, după aia și-a revenit, și la Lorient acasă, bine mă, știu, Lorient nu există, 4-1 acasă la Lorient. Porto nu am nicio îndoială că dă gol. Dă și Lyon? Dacă ar fi să pun, hai să zic că da. Altfel, victoria lui Porto? Da, aș fi tentat să pun că bate Porto și că ambele echipe marchează. Bate Porto și peste 1.5 goluri? Mai degrabă!”

PRONOSTIC: 1dg12+ (2.45 MOZZARTBET)

ATALANTA-BAYER LEVERKUSEN (joi, ora 22:00)

Atalanta nu a pierdut niciodată acasă în Europa League: 6 victorii-4 egaluri. Leverkusen pare și ea în formă în deplasare. Tocmai vine după un rezultat de egalitate, 1-1, reușit pe Allianz Arena. În toate competițiile, în deplasare, în ultimele 8 dispute, Leverkusen are o linie de echipă mare: 5 victorii-2 egaluri-o înfrângere.

”Aici clar merge ambele echipe marchează. Pe ăsta aș pune bani. Dacă nici aici nu marchează ambele echipe...Păi ce facem aici, cetățeni?”

PRONOSTIC: GG (1.55 MOZZARTBET)

BARCELONA-GALATASARAY (joi, ora 22:00)

Barcelona are un singur trofeu care-i lipsește din vitrina clubului: Europa League. Ar putea veni în acest sezon, toată lumea văzând-o mare favorită. Barca și-a revenit, vine după patru victorii consecutive și a marcat de 14 ori în aceste partide. Galata e abia pe locul 12 în Turcia, dar în Europa parcă joacă o altă echipă. Are 10 meciuri fără înfrângere: 5 victorii-5 rezultate de egalitate.

”Barcelona și-a revenit, nu mai e căzătura care era. Clar și-a revenit, e într-o creștere de formă. Aș pune că Barcelona bate și dă cel puțin două goluri. Cred că aș pune Barcelona -2, handicap minus 2. Pentru că Galatasaray este într-o formă absolut mizerabilă, iar Barcelona și-a revenit, nu mai e în groapa care era”

PRONOSTIC: 1dg12+ (1.23 MOZZARTBET), VH1-2 (2.20 MOZZARTBET)

GLASGOW RANGERS-STEAUA ROȘIE BELGRAD (joi, ora 22:00)

Glasgow a reușit o mare surpriză după ce a eliminat Borussia Dortmund, 6-4 la general. Neînvinsă pe Ibrox Park din septembrie (14 victorii-5 remize), Glasgow a deschis scorul pe teren propriu în ultimele 12 meciuri . Au trecut mai bine de 30 de ani de când Steaua Roșie a ajuns atât de departe într-o competiție europeană, dar ultima oară, sezonul 1990/91, au fost încoronați campioni ai Europei!

”Dacă e să se dea goluri multe, aici s-ar da. Aș pune peste 2,5 goluri. Nu aș pune mulți bani, dar cea mai probabilă variantă dintre toate. Nu au mai jucat din 2007. Având în vedere statisticile locale, aș pune pe goluri. Și dau și iau”

PRONOSTIC: 3+ (1.95 MOZZARTBET)

NORWICH CITY- CHELSEA (joi, 21:30)

Norwich City se apropie văzând cu ochii de liga a doua engleză. Au un singur punct câștigat în ultimele cinci partide. Ultimul loc în Premier League, Norwich are cel mai slab atac (16 goluri) și a doua cea mai slabă apărare (58 de goluri). Chelsea a câștigat în tur cu 7-0.

”Nu v-ați săturat ca Chelsea să dea gol în minutul 89? Să pui pe un meci al lui Chelsea înainte de minutul 60, mi se pare inutil. Să pui în timpul meciului? Da. Că bate Chelsea pe Norwich? Eu zic că bate, că are tot interesul. Și Norwich e în căldare. Aș pune că bate Chelsea, dar parcă aș pune în timpul meciului. De ce? Pentru că în ultimele multe meciuri, Chelsea părea absolut plictisită în prima repriză și nu păreau deloc dornici. Ba mai luau și gol, la un moment-dat de la ăilalți. Apoi se revergorau și rezolvau meciul în ultimele 10 minute. Sigur, poți să pui o sumă înainte, poți să pui chiar cu handicap, Chelsea -1.5 goluri. Să zicem. Poți să pui, merge! După aia poți să mai pui în timpul meciului, dacă vezi că prin minutul 70 e 0-0. În minutul 83, bagă Chelsea ca de obicei și prinzi pe o cotă mult mai mare”

PRONOSTIC: VH2 (1.82 MOZZARTBET)

Best Bet cu Mircea Badea, luni, miercuri şi vineri, de la ora 20:00, pe antena3.ro

Best Bet cu Mircea Badea este o emisiune care prezintă cote, analize pertinente şi statistici sportive, în principal pentru fotbal, tenis şi baschet, şi este difuzată în exclusivitate pe antena3.ro în fiecare luni, miercuri şi vineri, de la 20:00.

Best Bet cu Mircea Badea este destinată tuturor pasionaţilor de pariuri şi, în special, începătorilor în pariuri. Emisiunea prezintă informaţii despre responsabiltate în jocurile de noroc şi poziţionarea pariurilor sportive ca mijloc de distracţie, nu ca modalitate de a câştiga bani.

Despre Mozzart Bet

Despre Mozzart Bet, partenerul emisiunii, putem spune că şi-a început povestea în luna august a anului 2001, atunci când s-au deschis primele agenții de pariuri in Serbia, iar spre sfarșitul anului 2006 activitatea a fost extinsă și pe piețele din România.

Începând cu anul 2015, Mozzart Bet România și-a extins activitatea și în mediul online, prin lansarea site-ului www.mozzartbet.ro. Activitatea principală a Mozzart Bet o constituie organizarea pariurilor sportive, prelucrarea cotelor și producția software-ului de suport aferent. În prezent, Mozzart Bet activează în peste 9 țări, aflate pe teritoriul a trei continente!

*Cotele se pot schimba
**Sunt verificate la momentul publicării.

Subiecte în articol: Best Bet cu Mircea Badea
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile