Antena 3 CNN Emisiuni Sinteza zilei "Nu există nimic mai tare pe Pământ" | Mircea Badea, criză de râs la sceneta cu liderul PNL Gorj care se laudă cu primarii racolaţi de la PSD

"Nu există nimic mai tare pe Pământ" | Mircea Badea, criză de râs la sceneta cu liderul PNL Gorj care se laudă cu primarii racolaţi de la PSD

Mircea Badea, realizatorul emisiunii "În gura presei" de la Antena 3 CNN, a avut o criză de râs la vederea scenetei realizată de un lider PNL Gorj care se laudă cu primarii racolați de la PSD.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Sceneta care i-a provocat o criză de râs lui Mircea Badea îl arată pe Ion Iordache care anunţă, într-un clip, că echipa PNL Gorj se mărește cu încă patru primari și organizațiile lor din comunele Urdari, Ionești, Bolboși și Prigoria.

În filmulețul de un minut jumate, cei cinci joacă un fel de scenetă în care bat la ușă și sunt primiți cu bucurie în partid de liderul PNL Gorj care le spune "Hai la treabă!"

Potrivit presei locale, primarul de la Ioneşti s-ar fi întors înapoi la PSD, motivând că acest demers ar fi fost doar un test pentru electorat.

"Nu există ceva mai tare! Sunteți pregătiţi? Eu vă garantez că nu aţi mai văzut"

La vederea acestei scenete Mircea Badea a spus: 

"Atât de multe aberații am văzut în această viaţă şi bijuterii într-o aberație, minunații într-o aberație, dar domne asta este, după părerea mea, aproape de locul 1. Şi acum văd că este moda scenetelor, de aia poate mâine cine ştie ce mai apare.

Sunteți pregătiţi să vedeţi cum unul de la liberali se filmează, face o scenetă cu unii de la PSD, care PSD-ul vine alături de ăla de la PNL şi-l susţine? Nu există ceva mai tare! Lăsați orice, sunaţi-vă prietenii, vecinii, treziţi-vă familia, dacă doarme. Nu există nimic mai tare pe planeta Pământ!

Deci Quentin Tarantino nu putea să creeze aşa ceva, Kafka, Eugen Ionesco nu avem cum să inventeze aşa ceva niciodată. Nu există ceva mai tare! Sunteți pregătiţi? Eu vă garantez că nu aţi mai văzut. Nu am văzut nimic mai tare în vieţişoara mea amărâtă! Sunteți pregătiţi? Atenţie!

 

Subiecte în articol: Mircea Badea lider PNL Gorj
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile