Antena 3 CNN Emisiuni iThink Mircea Badea, despre reclama nedifuzată pe care a creat-o: ”A fost unul dintre proiectele mele eșuate...”

Mircea Badea, despre reclama nedifuzată pe care a creat-o: ”A fost unul dintre proiectele mele eșuate...”

Mircea Badea a vorbit despre talentele ”ascunse” pe care le are și de care foarte puțini știu.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Realizatorul Mircea Badea a explicat în emisiunea iThink cu Iusti Fudulu de la Antena 3 CNN că, în trecut, a scris câteva reclame care, din păcate, nu au fost difuzate.  

”Da, am scris câteva reclame ”de sertar”, pentru că nu au fost înfăptuite. Din fericire... (spune ironic Mircea Badea). 

”Au fost câteva contribuții absolut minore care nu s-au regăsit după aceea în marile producții foarte reușite”, a continuat el.

”La un moment dat, acum foarte, foarte mulți ani, o agenție de publicitate a părut că vede în mine potențial, sau aptitudini în domeniu, și trebuia să creez un text pentru o reclamă la un pate de ficat. Iar eu mi-am imaginat că intră un cetățean într-un magazin și întreabă: 

- Pate aveți? 

- Da! 

- E de porc? 

- Nu, e foarte bun! 

Toată lumea a râs, toată lumea a spus că sună foarte bine, dar nu se face. Acesta a fost unul dintre proiectele mele eșuate. Cumva m-am și descurajat, nu am mai continuat pe linia aceasta a creativității”, a mai spus Mircea Badea râzând. 

Realizatorul TV a jucat însă în diferite reclame TV, alături de membrii familiei. 

”Am jucat și cu mama și cu tata. Chiar și cu nepoata mea”, a mai spus Mircea Badea în emisiunea iThink cu Iusti Fudulu de la Antena 3 CNN. 

  

Subiecte în articol: Mircea Badea Iusti Fudulu iThink
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile