Antena 3 CNN Show Tabloid O cunoscută interpretă de muzică populară, acuzată de furt

O cunoscută interpretă de muzică populară, acuzată de furt

Maria Salaru, presedintele Asociatiei Culturale “Floricica”, din Bacau, este foc si para! Femeia, o apreciata solista in zona, este suparata ca melodia ei, “Drag mi-i chipul mamii mele”, a fost cantata de Mioara Velicu si, culmea, aceasta si-ar fi facut si un clip difuzat pe posturile muzicale, scrie WOWbiz.

Pe adresa ei de socializare, Maria Salaru le cere prietenilor sai virtuali sa o sustina in demersul de a spune publicului cine este adevarata persoana care a scris si a interpretat “Drag mi-i chipul mamii mele”, si o ataca dur pe Mioara Velicu.

“Profitand de statutul de vedeta, doamna Mioara Velicu a "furat" acest cantec, l-a pus pe album, mai mult, iata a facut si videoclip. Voi credeti ca este corect? Nu imi sta in caracter sa o reclam, insa voi, prietenii mei puteti sa distribuiti piesa originala sa vada oamenii ca acesta este cantecul meu, cantat de mine, boboceii si floricelele mele de la Sascut si Scoala populara de Arte din Bacau. Asa voi vedea si eu cati prieteni am. Prietenul, la nevoie se cunoaste”,spune Salaru, care distribuie si un clip cu piesa cantata de ea.

Mai multe, AICI.

Subiecte în articol: furt
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Festival de miștouri online la adresa lui George Simion