Antena 3 CNN Actualitate Minoră abuzată în liftul unui bloc, în Sectorul 3 din București. Agresorul a făcut deja trei victime

Minoră abuzată în liftul unui bloc, în Sectorul 3 din București. Agresorul a făcut deja trei victime

O minoră în vârstă de 16 ani a fost abuzată de un bărbat în liftul unui bloc, în Sectorul 3 din București. Agresorul nu este la prima faptă de acest gen, iar cazul a fost preluat de polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, unde bărbatul a fost dus la audieri.

de Andreea Ştefan    |   

În această dimineață, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Serviciul Omoruri - Biroul Agresiuni Sexuale au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, în județul Ilfov, într-un dosar de agresiune sexuală. 

În fapt, la data de 25 august 2022, Secția 23 Poliție a fost sesizată cu privire la faptul că o minoră în vârstă de 16 ani ar fi fost agresată sexual de un bărbat, în liftul unui imobil din Sectorul 3.

[GAL layout="3"]

Agresorul, Fercolo Andrei Mihai, în vârstă de 20 de ani, a fost eliberat recent, în luna iunie a acestui an, pentru săvârșirea unei alte infracțiuni de agresiune sexuală pentru care a fost condamnat.

La cazier mai are alte două fapte similare.

Minorele, în cele doua cazuri, aveau 11 și 13 ani. Același mod de operare - agresiune in lift.

Până în luna iunie, agresorul a avut 1 an și o luna de arest la domiciliu și încă 1 an și 6 luni într-un centru educativ. Faptele anterioare le săvârșise în perioada când era minor.

Cercetările au fost preluate de Serviciul Omoruri - Biroul Agresiuni Sexuale, iar cu sprijinul Serviciului Criminalistic a fost stabilită identitatea persoanei. 

În urma percheziției efectuate, bărbatul a fost depistat și condus la audieri. 

Cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3.

Subiecte în articol: minora abuzata sectorul 3 București lift
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile