Antena 3 CNN Actualitate Ministrul Transporturilor anunţă că se restabileşte legătura feroviară între Timișoara și Szeged

Ministrul Transporturilor anunţă că se restabileşte legătura feroviară între Timișoara și Szeged

Guvernul a aprobat, joi, memorandumul semnat între Ministerul Transporturilor din România şi MAE din Ungaria, care are ca scop asigurarea unui trafic feroviar internaţional fluent între cele două ţări, a anunţat ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

„Undă verde pentru restabilirea legăturii feroviare între Timișoara și Szeged!

Guvernul a aprobat astăzi memorandumul, semnat între Ministerul Transporturilor și Infrastructurii din România și Ministerul Afacerilor Externe și Comerțului din Ungaria,  care are ca scop asigurarea unui trafic feroviar internațional fluent între cele două țări.

Refacerea acestei legături feroviare va asigura dezvoltarea economică a județului Timiș, cu impact pozitiv pentru întreaga regiune.

Demersul a fost convenit în cadrul întrevederii din luna septembrie a anului trecut (2023) pe care am avut-o la Timișoara cu ministrul Afacerilor externe și comerțului exterior din Ungaria, Péter Szijjártó”, a scris ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, joi, pe pagina de Facebook.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Festival de miștouri online la adresa lui George Simion