Antena 3 CNN Politică Ministrul Muncii, Olguța Vasilescu: Am primit amenințări cu moartea și la adresa copilului meu

Ministrul Muncii, Olguța Vasilescu: Am primit amenințări cu moartea și la adresa copilului meu

de M.Z.    |   

Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a susținut marți, la Antena 3, că a primit amenințări cu moartea, inclusiv la adresa copilului ei, în contextul situației actuale, când românii protestează pentru a opta zi la rând față de modificările aduse Codurilor penale.

”Am primit amenințări cu moartea și la adresa copilului meu, în vârstă de șapte ani”, a spus ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, marți, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3.

Totodată, membra cabinetului Grindeanu a vorbit de o ”manipulare uriașă” în contextul situației din țară, marcate de proteste.

Proteste în Piaţa Victoriei, a opta zi la rând. Mii de oameni cer demisia Guvernului Grindeanu. Proteste și în țară - VIDEO

CCR discută joi controversata Ordonanţă 13 privind abuzul în serviciu. Miercuri însă, judecătorii constiuționali ar analiza cererile preşedintelui Klaus Iohannis şi şefei CSM privind conflictul între puteri. 

Având în vedere ca ordonanța a fost abrogată, judecătorii ar trebui să decidă şi dacă mai intră în discuţia pe fond, după ce primesc toate documentele şi punctele de vedere cerute de la instituții.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Obțin Marine le Pen și Jordan Bardella majoritatea absolută?