Antena 3 CNN Externe Ministrul Culturii din Italia, în mijlocul unui scandal amoros cu o consilieră, acuzată că a făcut înregistrări ilegale la summitul G7

Ministrul Culturii din Italia, în mijlocul unui scandal amoros cu o consilieră, acuzată că a făcut înregistrări ilegale la summitul G7

de Naty Badea    |   

Ministrul Culturii din Italia a recunoscut într-un interviu acordat televiziunii publice RAI că a avut o relație amoroasă cu Maria Rosaria Boccia, consliera sa.

Politicianul a povestit că totul a început ca o relație de prietenie care s-a transformat in flirt și ulterior într-o relație. Gennaro Sangiuliano și-a cerut scuze față de soție, dar și față de premierul Italiei.

Apoi a povestit că și-a prezentat demisia și s-a pus la dispoziția Giorgiei Meloni, dar că aceasta i-a refuzat demisia și l-a încurajat să continue. În plus, ministrul a declarat că la un moment dat a început să aibă suspiciuni că amanta sa începuse să înregistreze convorbirile cu el, dar că este convins că nu este în niciun fel șantajabil.

Consiliera amantă acuzată că a făcut înregistrări ilegale în cadrul summitului G7 a reacționat imediat la interviul dat de ministrul culturii și a început să posteze pe rețelele de socializare atât înregistrările video de la G7, cât și convorbirile private cu politicianul.

Cazul controversat riscă să ajungă și pe masa procurorilor italieni după ce ministrul a fost acuzat că ar fi folosit banii ministerului ca să plătească bilete de avion, călătorii și cazări pentru consiliera amantă.

 

Subiecte în articol: Italia scandal amoros spionaj
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile