Antena 3 CNN Politică Mihai Tudose, către PNL: "În urma nominalizării lui Cîțu...Nu vreți să încercați direct cu cianură?"

Mihai Tudose, către PNL: "În urma nominalizării lui Cîțu...Nu vreți să încercați direct cu cianură?"

Fostul Premier Mihai Tudose a avut o reacție acidă la adresa nominalizării anunțate de PNL pentru funcția de prim-ministru, în persoana lui Florin Cîțu: "Nu vreți să încercați direct cu cianură? Să nu ne mai chinuim.", a scris acesta miercuri, pe pagina sa de Facebook.

de Mia Lungu    |   

Reacția vine la scurt timp după ce Ludovic Orban l-a nominalizat pe Florin Citu ca propunere pentru funcția de prim-ministru.

"Scrisoare deschisă către PNL
În urma nominalizării lui Cîțu...
Nu vreți să încercați direct cu cianură? Să nu ne mai chinuim...." a fost mesajul publicat miercuri seara de Mihai Tudose.

Ludovic Orban a scăpat "porumbelul". Cum a ajuns, de fapt, Florin Cîțu să fie propus premier

Ludovic Orban a explicat, miercuri seară, la sediul PNL, cum a ajuns Florin Cîțu să fie propus premier din partea liberalilor pentru următorul guvern care se va forma în jurul PNL, alături de USR-PLUS şi UDMR.

"A fost propunerea președintelui, care mi s-a părut foarte interesantă, ca fiecare să scriem separat, fără să vedem unul ce scrie celălalt, propunerea de premier. Și am scris același nume. Nu este întâmplătoare această nominalizare. Va urma o perioadă dificilă în care este nevoie de o bună cunoaștere a administrației, a situației finanțelor publice.

Este nevoie de un premier care să aibă credibilitate în fața mediului de afaceri, în fața instituțiilor financiare internaționale. Domnul ministru Cîțu a purtat negocieri extrem de importante cu partenerii europeni. A menținut ratingul de țară într-o situație extrem de dificilă pentru România", a spus Ludovic Orban.

Subiecte în articol: Florin Cîțu mihai tudose
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile