Antena 3 CNN Actualitate Mihai Şora va fi înmormântat marţi. Sicriul va fi depus la Biserica Albă | "Iubitule, nu știu unde ești, în ce colț din București, într-o cameră rece"

Mihai Şora va fi înmormântat marţi. Sicriul va fi depus la Biserica Albă | "Iubitule, nu știu unde ești, în ce colț din București, într-o cameră rece"

Mihai Şora va fi înmormântat marţi, la ora 13.00. Sicriul cu trupul acestuia va fi depus luni seara la Biserica Albă.

de Mia Lungu    |   

"Iubitule, nu știu unde ești, în ce colț din București, într-o cameră rece; nu mă lasă să te văd, nici să te îmbrac, să-ți arăt lucrușoarele pe care le vei lua cu tine…", este mesajul postat pe pagina de Facebook a filosofului de către soţia lui.

Te vor aduce mâine seară, la ora 21, în Biserica Albă – „Biserica inimii mele“, cum obișnuiești să spui, și te vor așeza acolo. Iar Biserica inimii tale va rămâne deschisă peste noapte, pentru ca oamenii care te prețuiesc și vor să-ți fie aproape să poată veni lângă tine. A

doua zi, marți, la ora 13, va fi slujba înmormântării tale, cu părinții Mihail, Florian și Silviu, oameni plini de har, pe care-i iubești. Și cu tinerii din cor, fermecătorul cor al Bisericii Albe, despre care ai povestit de atâtea ori... Pe mâine, iubitule", a mai scris Luiza Șora.

Mihai Şora a murit sâmbătă, la 106 ani.

Citește și: Soția lui era "Aziul" lui Mihai Șora. O iubire dincolo de timp: Filosoful s-a recăsătorit la 98 de ani | Poeta este cu 56 de ani mai tânără

Iubitule, nu știu unde ești, în ce colț din București, într-o cameră rece; nu mă lasă să te văd, nici să te îmbrac,...

Posted by Mihai ȘORA on Sunday, 26 February 2023
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile