Ştefan Lungu l-a avut ca invitat special pe Mihai Leu. Acesta a gătit alături de gazda emisiunii, mâncare de mazăre cu costiţă afumată, o reţetă pe care campionul la raliu şi box o îndrăgeşte foarte tare.
Sano a fost şi de această dată asul din mâneca lui Ştefan Lungu. Gazda emisiunii "Gătit la costum" a folosit cu încredere produsele de igienizare Sano, care au asigurat un spaţiu de gătit igienic.
Mihai Leu, invitat special în bucătăria lui Ştefan Lungu
Mihai Leu a fost invitatul lui Ştefan Lungu în ediţia 15 "Gătit la costum", sezonul 3. Mâncărica de mazăre cu costiţă afumată a fost reţeta copilăriei campionului.
Invitatul lui Ştefan Lungu a devenit campion mondial WBO la categoria semimijlocie în 1997. După retragerea forţată din activitatea competiţională, în urma unei accidentări, Mihai Leu s-a dedicat curselor de raliuri.
Pe lângă box și automobilism, Mihai mai este pasionat și de fotbal, iar echipa lui de suflet este Corvinul Hunedoara.
Mihai a devenit şi campion național la viteză pe circuit și vicecampion național la viteză în coastă.
[GAL layout="2"]Ingrediente mâncare de mazăre cu costiţă afumată
- un borcan de mazăre;
- 2 cepe;
- 250 ml sos de roşii;
- 200 g costiţă afumată;
- 2 foi de dafin;
- Sare şi piper;
- usturoi;
- mărar.
Mod de preparare mâncare de mazăre cu costiţă afumată
Ceapa se căleşte şi se adaugă sosul de roşii. Costiţa se prăjeşte foarte puţin. Adăugăm mazărea şi puţină apă. Le lăsăm să fiarbă şi punem puţină sare, piper şi foi de dafin. La final, se adaugă mărar şi pătrunjel.
"Gătit la costum", în fiecare sâmbătă, de la ora 13:30, la Antena 3
În fiecare sâmbătă, de la 13:30, Antena 3 aduce pasionaților de gastronomie emisiunea "Gătit la costum", unde miza este preparare unor mâncăruri realizabile, delicioase și inspiraționale.
Gazda emisiunii este Ștefan Lungu, o persoană care își dorește să transmită și să transforme bucătăria și gătitul în terapie pentru sufletul telespectatorilor.