Antena 3 CNN Life Oameni Cu ce se ocupă Mihaela Tatu după ce s-a retras din televiziune şi s-a mutat din Bucureşti

Cu ce se ocupă Mihaela Tatu după ce s-a retras din televiziune şi s-a mutat din Bucureşti

Mihaela Tatu a fost invitată la Antena 3 CNN, acolo unde a dezvăluit cu ce se ocupă de când s-a retras din televiziune. Mai mult, fosta vedetă TV s-a mutat din Bucureşti.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Deşi s-a retras din televiziune, Mihaela Tatu îşi trăieşte viaţa într-un ritm alert, care nu-i permite să se gândească la vârsta pe care o are. Invitată la Antena 3 CNN, vedeta a vorbit despre secretul energiei sale, dar şi despre activităţile de care se ocupă în prezent.

"Cert este că mă bucur foarte mult, fac ceea ce simt, fac ceea ce îmi place și mă bucur de oamenii pe care îi întâlnesc. Îmi încep ziua cu zâmbetul pe buze, gândindu-mă că am mai prins încă o zi în care pot să întâlnesc oameni deosebiți", a spus Mihaela Tatu.

După retragerea din televiziune, fosta vedetă TV a mărturisit faptul că a avut doi ani de pauză, timp în care a călătorit în toată lumea şi a evoluat din punct de vedere spiritual.

"A fost fabulos! Totul în jurul meu cred că este spiritual. Apropo de transformare spirituală, cred că orice om își dorește să fie mai bun. Nu știu dacă m-am transformat. Noi nu ne transformăm. Cred că aducem un plus de valoare ființelor noastre și ne dorim să ne depășim condiția", a mai adăugat realizatoarea TV.

De asemenea, Mihaela Tatu a vorbit despre feminitate şi a oferit câteva sfaturi care le ajută pe femei să nu-şi piardă această calitate.

"Ai cunoaștere! Păstrează-ți manifestarea energiei tale! Nu e obligatoriu să porţi fustă sau rochie, poţi să porţi şi pantaloni, dar este important ca fiecare gest și fiecare sunet pe care îl scot să treacă prin manifestarea energiei tale. Fă ceea ce-ți este menit să faci!", a mai declarat fosta vedetă TV.

Mihaela Tatu locuieşte în Oradea de aproape 10 ani, în prezent, ocupându-se de moderarea unor evenimente. De asemenea, Mihaela Tatu călătoreşte foarte mult şi este implicată într-un proiect educaţional, EduBiz, format din elevii şi studenţii din Oradea, care reprezintă România la Skill Man International Forum.

Subiecte în articol: Mihaela Tatu
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile