Antena 3 CNN Actualitate Fiul femeii ucise şi incendiate în judeţul Giurgiu a fost luat de Protecţia Copilului

Fiul femeii ucise şi incendiate în judeţul Giurgiu a fost luat de Protecţia Copilului

Georgiana Adam
2 minute de citit Publicat la 18:05 12 Noi 2020 Modificat la 18:05 12 Noi 2020

Astfel, conform DGASPC Ilfov, s-a procedat la identificarea nevoilor minorului a cărui mamă a fost ucisă şi incendiată în județul Giurgiu iar în prezent copilul beneficiază de "măsuri de protecție specială în cadrul unui organism privat  acreditat".

Tatăl "din acte" al copilului Mihaelei-Sabina este un sirian cu cazier, Jamal Ahmad Kouja. Femeia l-a cunoscut pe sirian după ce a fost părăsită de concubin, în urmă cu circa şapte ani.

Kouja a acceptat să îl recunoască pe fiul Sabinei pentru a putea rămâne în România.

În noiembrie 2015, el s-a ales cu o condamnare de 6 luni, cu suspendare, după ce poliţia de frontieră l-a surprins în timp ce încerca să introducă ilegal în România alţi doi fraţi de-ai săi, în zona localităţii Negru Vodă din judeţul Constanţa.

Cazul Mihaelei-Sabina Mircea, dramă fără sfârşit. Femeia a fost martor într-un dosar de înşelăciune

Mihaela-Sabina Mircea a fost martoră într-un caz de înșelăciune, în care victima era un cetățean norvegian, Dag Langerud, păcălit cu o sumă mare de bani de niște vecini ai tinerei din Pantelimon.

Norvegianul a cunoscut-o pe Sabina, în anul 2016, atunci când tânăra era la cerșit împreună cu fiul ei. El ar fi ajutat-o să se mute și să își găsească un loc de muncă decent.

"Când am întâlnit-o era o cerșetoare. Am ajutat-o să își găsească un loc unde să stea și i-am găsit un loc de muncă la un restaurant. Mai târziu și-a dat demisia și a început să lucreze la un club, lucru care nu mi-a plăcut. Era o fată fără stare și o fată traumatizată", a declarat bărbatul în exclusivitate pentru Antena 3.

Langerud a fost victima unor escroci români care, între anii 2016 - 2019, au reușit să îl lase fără o sumă importantă de bani: 100.000 de euro.

Mihaela-Sabina Mircea a făcut pe detectivul pentru a da de urma escrocilor

Totul a început cu o așa-zisă propunere de afaceri pentru cetățeanul norvegian, din partea unor tineri din Pantelimon, membri ai unui grup infracţional.

După ce şi-a dat seama că a fost înșelat, a încercat să își recupereze banii. La rândul lor, escrocii și-au făcut conturi false pe rețelele de socializare și pretindeaun că sunt polițiști, avocați sau procurori.

Astfel, aceștia, sub pretextul că îi vor recupera banii pierduți, îi cereau alți bani. Așa a ajuns cetățeanul norvegian să piardă în total 100.000 de euro.

Bărbatul a povestit că, pentru a-l ajuta să descopere cine sunt cei care l-au stors de bani, Sabina a făcut o anchetă și nu i-a fost greu să afle vinovații, mai ales că unii dintre ei locuiau lângă ea, în Pantelimon.

Escrocii, cercetaţi penal în România şi în Marea Britanie

Tânăra de 32 de ani îi trimitea bărbatului poze cu casele celor despre care ea afla informații că ar fi implicați în escrocherie și chiar le căuta prin gunoi pentru a le afla adevăratele identități.

Așa a aflat că cei care l-au înșelat pe norvegian au spălat banii și au investit în Marea Britanie. Astfel, bărbatul le-a făcut plângere și în România, și în Marea Britanie, fiind deschise dosare în ambele țări.

Citește mai multe din Actualitate
» Citește mai multe din Actualitate
TOP articole