Antena 3 CNN Actualitate Locale Microbuz cu elevi, implicat într-un accident pe DN1, în Sibiu. Planul Roşu de Intervenţie a fost activat

Microbuz cu elevi, implicat într-un accident pe DN1, în Sibiu. Planul Roşu de Intervenţie a fost activat

de Mia Lungu    |   

Un microbuz cu elevi a fost implicat, miercuri, într-un accident rutier produs pe DN 1, la intersecţia cu breteaua de legătură cu A1, în zona Sălişte, fiind activat Planul Roşu de Intervenţie, potrivit Agerpres.

Update 19:40 În urma evaluării medicale, două fetițe de aproximativ opt ani vor fi transportate la CPU Luther, acestea acuza ușoare traumatisme craniene și escoriații. Restul persoanelor implicate în accident au fost evaluate și nu au nevoie de îngrijiri medicale, acestea au refuzat transportul la spital. Planul Roșu de intervenție a fost dezactivat la ora 19:34.

Știrea inițială: "Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism pe DN 1, dinspre judeţul Alba, un bărbat în vârstă de 56 de ani, din Poiana Sibiului, a virat la stânga, spre bretea, fără să acorde prioritate şi a intrat în coliziune cu un microbuz transport şcolar, condus pe DN 1 dinspre Sibiu de către un bărbat în vârstă de 57 de ani, din judeţul Hunedoara", informează IPJ Sibiu.

Conform sursei citate, în microbuz se aflau conducătorul auto, două cadre didactice şi 11 copii, cu vârsta de 8 ani, toţi din judeţul Hunedoara.

Două fetiţe primesc îngrijiri medicale.

La faţa locului intervin patru echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială stingere, una de transport personal şi victime multiple şi două ambulanţe SAJ, dintre care una cu medic, precizează ISU Sibiu.

Începând cu ora 18,40 a fost activat Planul Roşu de Intervenţie.

"Nu sunt persoane blocate în vehicule. În aceste momente toate persoanele au fost evaluate medical, două minore primesc îngrijiri medicale la faţa locului", arată ISU.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile