Antena 3 CNN Actualitate Microbuz plin cu călători, accident grav pe o şosea din Vrancea | 11 oameni au nevoie de îngrijiri medicale

Microbuz plin cu călători, accident grav pe o şosea din Vrancea | 11 oameni au nevoie de îngrijiri medicale

Un microbuz plin cu călători a fost implicat, în această dimineaţă, într-un grav accident pe o şosea din Vrancea.

de Adrian Bonciu    |   

Accidentul a avut loc în această dimineață, pe DN2/E85. Poliţiştii au fost anunţaţi printr-un apel la 112 că la intersecția cu comuna Cotești a avut loc un accident rutier între un autoturism și un microbuz care transporta aproximativ 20 de persoane.

Potrivit primelor informații, au suferit leziuni ușoare șapte persoane din microbuz și a altor două din autoturism. Ulterior, numărul victimelor a crescut la 11, respectiv nouă oameni din microbuz şi doi din autoturism.

Traficul prin zonă nu a fost blocat. Polițiștii au început o anchetă pentru a stabili cine este vinovat de producerea accidentului.

"În această dimineaţă, în jurul orei 07,15, am fost sesizaţi prin Apel 112 cu privire la faptul ca la intersecţia cu comuna Coteşti, pe DN2 - E85, a avut loc un accident rutier între un autoturism şi un microbuz care transporta aproximativ 20 de persoane. În urma evenimentului, a rezultat rănirea uşoară a şapte persoane din microbuz şi a altor două persoane din autoturismul în cauză", a precizat IPJ Vrancea.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹
Subiecte în articol: accident Coteşti Vrancea
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Un val de căldură cuprinde România. ANM a emis avertizare cod galben