Antena 3 CNN Actualitate Locale Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară s-a trezit din coma profundă. În ce stare se află artista de la Iaşi

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară s-a trezit din coma profundă. În ce stare se află artista de la Iaşi

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară şi-a revenit din comă, a deschis ochii, răpunde la stimuli și poate respira singură, dar, cu toate acestea, starea ei este în continuare gravă. 

de M.Z.    |   

Din cauza leziunilor pe care le-a suferit în urma accidentului, medicii au fost extrem de rezervați în ceea ce privește șansele ei de supraviețuire, iar acum, chiar dacă s-a trezit din comă, doctorii spun că nu își va reveni complet niciodată, potrivit romaniatv.net.

Mezzosoprana se află internată la Spitalul de Neurochirugie din Iaşi.

Procurorii au deschis dosar penal pentru tentativă de omor

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară, de la Opera Naţională din Iaşi, a fost în comă la Spitalul de Neurochirurgie din localitate, după ce ar fi căzut pe scări în casă.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi au deschis un dosar penal in rem pentru tentativă de omor, iar soţul ei este martor.

Pe 9 mai, în jurul orei 23:00, soțul ei, pianistul Codrin Nicoară, a spus că artista ar fi căzut şi a găsit-o plină de sânge la capătul scărilor interioare din vila pe care o dețin în Aroneanu.

Un echipaj SMURD a găsit-o în comă, cu un traumatism cranio-cerebral.

Maria Macsim Nicoară este doctor în muzică şi este angajată a operei din Iaşi de 25 de ani.

Subiecte în articol: maria macsim nicoara
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile