Antena 3 CNN Economic Ce meserie a avut Marcel Boloş înainte de a fi ministru. "Eu cred din tot sufletul că Dumnezeu așa a hotărât"

Ce meserie a avut Marcel Boloş înainte de a fi ministru. "Eu cred din tot sufletul că Dumnezeu așa a hotărât"

Toţi românii îl ştiu pe Marcel Boloş ca ministrul care împarte vouchere de alimente, pachete de alimente, carduri de energie, dar puţini cunosc ce meserie a avut înainte şi faptul că încă o profesează.

de Georgiana Adam    |   

Totul a plecat de la o declaraţie făcută de premierul Nicolae Ciucă atunci când, întrebat dacă se teme că ar putea să-şi piardă funcţia, şeful de la Guvern a replicat că de altceva se teme cel mai mult.

"Mi-e teamă să nu mor neîmpărtășit. Dar în rest, de ce să-mi fie teamă? Tocmai în săptămâna mare, de ce să ne fie teamă? 

Credeți că pentru cineva anume contează un scaun, o funcție sau contează să ne facem treaba?", a spus Nicolae Ciucă.

Marcel Boloş spune că înţelege, mai ales că el a fost preot înainte de a fi ministru, detaliu pe care nu mulţi români îl cunosc.

Marcel Boloş va sluji de Paşte

[GAL layout="2"]

"E un om în stat, un om cu mare credință în Dumnezeu care nu poate să fie decât respectat şi e un lucru pe care îl spun în săptămâna mare, că așa trebuie să gândim cu toții, pentru că nimeni nu este veșnic", a comentat Marcel Boloş, marţi, la Antena 3 CNN.

Totodată, ministrul a spus că de Paşte va sluji "în satul natal, localitatea Hodișu, comuna Poieni, județul Cluj". 

Întrebat cum se înţelege politica cu preoţia, şeful de la Fonduri europene a explicat: "foarte bine. Sistemul de valori pe care îl fixează credința și în general religia nu se compară cu nimic în lume. 

E un sistem de valori morale pe care dacă îl respecți, nu ai decât de câștigat: să fii corect, sincer și să în același timp să pot să ajuți oamenii. 

Eu am o satisfacţie deosebită când discutăm de aceste ajutoare pe care le-am dat. 

Marcel Boloş: "Am o satisfacţie deosebită când discutăm de aceste ajutoare pe care le-am dat"

Sigur oamenii sunt și nemulțumiți, că nu pe toți i-am putut ajuta cum trebuie, dar marea satisfacție este aceea că putem pentru un număr foarte mare de oameni să le acordăm sprijinul în prag de sărbători".

De ce un preot s-a făcut ministru? "Eu cred că aici Dumnezeu îl fixează pe fiecare acolo unde îi este locul. De multe ori m-am întrebat și eu cum am ajuns aici. 

Eu cred din tot sufletul că Dumnezeu așa a hotărât aşa", este de părere Marcel Boloş.

De asemenea, întrebat ce ar face dacă ar avea de ales între a fi ministru sau preot, Marcel Boloş a ales ultima variantă.

Subiecte în articol: marcel bolos preot
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile