Antena 3 CNN Actualitate Mesajul trupei Cargo pentru “rockerul nostalgic Radu Tudor”

Mesajul trupei Cargo pentru “rockerul nostalgic Radu Tudor”

Radu Tudor a postat pe blog un articol în care scrie că pe pagina de Facebook a trupei rock Cargo a fost postat un mesaj ce i-a fost adresat, după demersul pe lângă președintele României Klaus Iohannis privind ”decorarea (si a) lui Ovidiu Ioncu Kempes cu Ordinul Meritul Cultural”.

La rândul său, realizatorul emisiunii ”Punctul de întâlnire” a subliniat că nu a făcut decât să trimită o scrisoare decentă președintelui Iohannis, scrisoare la care un consilier prezidențial i-a răspuns, negru pe alb: ”trupa nu a considerat necesar ca Ovidiu Ioncu Kempes sa fie trecut pe lista celor care meritau Ordinul Cultural pentru cei 30 de ani de succes”.

”Repet, eu cred ca cei 30 de ani de succes Cargo se datoreaza in mare masura si lui Kempes si mi-as fi dorit recunoasterea. Nu s-a putut, nici o problema. Mergem mai departe, fara nici un fel de resentimente. Apreciez tonul vostru civilizat chiar si in pasajele pe care nu le agreez din punct de vedere al adevarului vazut si simtit de mine. Ca sa concluzionez : cred ca binemeritati acest Ordin Cultural, Cargo e unul din marile nume ale rock-ului romanesc, cred ca onest era sa fie trecut si Kempes pe lista”, a mai scris Radu Tudor pe blog.

Mesajul trupei Cargo pentru Radu Tudor:

”Domnule Radu Tudor, suntem in focul pregatirilor pentru concertul de maine, dar am citit cu interes cele doua articole scrise de domnia voastra.
Scrisul nu este tocmai arma noastra, daca vreti, imaginati-va pe domnia voastra maine pe scena cu o chitara in mana la Arenele Romane.
Totusi vom indrazni sa facem un pas pe taramul dumneavoastra, si sa va intrebam cateva lucruri, atat noi cat si fanii nostri suntem curiosi de raspuns.
1- V-ati documentat pe masura prestigiului dumneavoastra? Noi nu am primit nici un telefon.
2- Titlul articolului este neadevarat si defaimator- va rugam sa ne subliniati dumneavoastra in text unde reiese ca noi am refuzat decorarea unui fost membru? Si cum am putea noi sa facem asta? Am fost intrebati de componenta, si de fosti membri, fara a se mentiona in mod special numele lui Kempes.
In cei 31 de ani de activitate, asa cum este firesc, unii colegi au ales sa paraseasca grupul din motive care tin de viata lor privata, niciodata ca urmare a unui conflict (...)”

Continuarea pe radu-tudor.ro

Subiecte în articol: radu tudor Klaus Iohannis
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Festival de miștouri online la adresa lui George Simion