Antena 3 CNN Actualitate Inedit Mesajul postat de un angajat McDonald`s pe Facebook a devenit viral. Vedeți aici care este motivul. „M-am săturat să...”

Mesajul postat de un angajat McDonald`s pe Facebook a devenit viral. Vedeți aici care este motivul. „M-am săturat să...”

Acest angajat McDonald`s vrea respect.  Mike Waite, un tânăr angajat la un restaurant din Edinburgh, a explicat, într-un mesaj pe Facebook, de ce nu este în regulă să-i judecăm pe cei care lucrează în acest domeniu.

Mesajul lui Mike, publicat duminică pe rețeaua de socializare, a fost distribuit de aproape 7.000 de persoane.

„M-am săturat să fiu criticat și judecat. Să fie clar: da, lucrez la McDonald`s aproape 50 de ore pe săptămână. De ce? Nu pentru că nu aș avea aspirații sau pentru că nu aș fi inteligent. Din contră. Pentru că, în numai câteva săptămâni – ca majoritatea celor cu care lucrez – mă voi întoarce la facultate. McDonald`s are o reputație proastă din acest punct de vedere, reputație care nu are o bază solidă. Fiecare persoană alături de care lucrez are propria poveste și toți muncesc din greu din diverse motive...fie că trebuie să-și plătească studiile, fie pentru că au familii de întreținut... (...). Există persoane care au lucrat la McDonald`s și care au devenit piloți, avocați, designeri, arhitecți și oameni care ar face tot ce este necesar ca să aibă grijă de familiile lor.”

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile