Antena 3 CNN Timp liber Fun Mesaj viral al Ambasadei Suediei la București: Vei avea cu siguranță ghinion 10 ani la rând dacă nu ne urmărești și pagina de Instagram

Mesaj viral al Ambasadei Suediei la București: Vei avea cu siguranță ghinion 10 ani la rând dacă nu ne urmărești și pagina de Instagram

Ambasada Suediei a ”dezmințit” o știre falsă apărută ”pe surse”.

Mesajul arată că știrea conform căreia ”dacă nu urmărești Ambasada Suediei pe Facebook vei avea ghinion 10 ani la rând este parțial falsă”. Parțial falsă pentru că pentru a scăpa de ghinion trebuie să urmărești și contul de Instagram al instituției.

Postarea amuzantă s-a bucurat de aprecierea internauților și a strâns mii de reacții pe rețeaua de socializare.

”COMUNICAT DE PRESĂ:

Biroul de comunicare și relații publice din cadrul Ambasadei Regatului Suediei la București este împuternicit să aducă la cunoștința opiniei publice următoarele aspecte:

Știrea difuzată în data de 9 ianuarie a.c., apărută pe surse, conform căreia dacă nu urmărești Ambasada Suediei pe Facebook vei avea ghinion 10 ani la rând este parțial falsă.

Pentru informarea corectă și completă a publicului, facem precizarea că vei avea cu siguranță ghinion 10 ani la rând dacă nu ne urmărești și pagina de Instagram: https://instagram.com/swedeninromania

Ca măsură preventivă de protecție împotriva unui potențial ghinion pe termen lung, sfătuim populația să @eticheteze în comentariu mai jos cel puțin un prieten care ar trebui să ne urmărească.

Un prieten @etichetat = un an de ghinion în minus
Doi prieteni @etichetați = doi ani de ghinion în minus
...

Biroul de comunicare și relații publice își exprimă în continuare disponibilitatea de a coopera cu autoritățile române și suedeze pentru combaterea fenomenului știrilor false distribuite online.

București
9 ianuarie 2020”.

 

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Festival de miștouri online la adresa lui George Simion