Antena 3 CNN Actualitate "Să ne unim forțele într-un adio plin de iubire": Mesajul cutremurător al mamei Melisei, fata de 14 ani, ucisă la Craiova

"Să ne unim forțele într-un adio plin de iubire": Mesajul cutremurător al mamei Melisei, fata de 14 ani, ucisă la Craiova

Ana Maria Lungu, mama Melisei, copila de doar 14 ani, ucisă în Grădina Botanică din Craiova, vine cu un mesaj cutremurător.

de Ioana Mircea    |   

Mama fetiței de 14 ani, Melis, ucisă cu sânge rece la Craiova, a anunțat, în urmă cu câteva momente, pe rețelele de socializare, data și ora ceremoniei de înmormântare a fiicei sale.

"Cu sufletele îndurerate, vă aducem la cunoștință că ne vom aduna la ultimul omagiu adus iubitei și curajoasei noastre Melis. Serviciul religios se va desfășura la Biserica Sfântul Spiridon, sâmbătă 1 Iulie 2023, la ora 11.00, iar înmormântarea va avea loc la Cimitirul Sineasca.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Melis a fost un dar neprețuit, o prezență specială în viețile noastre. Ne-a luminat calea cu dragostea, bunătatea și zâmbetul său pur. În ciuda durerii adânci pe care o simțim acum, păstram vie amintirea bucuriei pe care a adus-o in lumea noastră. Să ne unim forțele într-un adio plin de iubire si recunoștință. Să o înconjurăm cu energia pozitivă în timp ce îi urăm drum lin și pace veșnică", este mesajul transmis pe Facebook, de Ana Maria Lungu, mama Melisei.

Citește și: Primarul Craiovei, despre elevul ucigaș din Grădina Botanică: "Este un psihopat, un criminal în serie. A venit special să omoare pe cineva. A dat de 20 de ori cu cuţitul"

Subiecte în articol: crima Craiova
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Festival de miștouri online la adresa lui George Simion