Antena 3 CNN Externe "Teroriștii sunt în dormitorul meu”. Mesajul cutremurător trimis de un băiețel de 10 ani surorii lui, înainte să fie răpit de Hamas

"Teroriștii sunt în dormitorul meu”. Mesajul cutremurător trimis de un băiețel de 10 ani surorii lui, înainte să fie răpit de Hamas

Este a treia zi de teroare în Israel. Cel puţin 700 de oameni au murit, printre care şi zeci de copii, iar alţi 2.100 au fost răniţi. Sudul ţării este cel mai atacat, iar sute de părinţi îşi plâng copiii, ucişi de terorişti în stradă, în timpul unui festival de muzică.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Rudele persoanelor răpite de teroriştii Hamas au dezvăluit mesajele înfiorătoare lăsate în urmă de acestea și au făcut declarații de-a dreptul șocante.

"Tot ce am în viața mea, familia mea, lipsește. Sunt îngrozită din cauza fotografiilor și nu-mi vine să cred. Pare un film de groază care nu s-ar fi putut intâmpla niciodată. Dar s-a întâmplat”, a spus Gaya Kalderon pentru Sky News.

Gaya, care are 21 de ani, locuiește în Tel Aviv. O mare parte din familia ei se află în Nir Oz, situat în sudul Israelului. 

Citeşte şi: Ministrul Luminița Odobescu: "Până luni dimineață au fost repatriați 802 cetățeni români din Israel" | Unii conaționali refuză să plece din țara atacată de Hamas

"Pare un film de groază"

"Am fost îngrozită să mă trezesc sâmbătă dimineață și să primesc mesaje de genul "teroriștii sunt în dormitorul meu” și sora mea în vârstă de 16 ani îmi scria: "Sunt atât de speriată”, a continuat să povestească tânăra.

Tatăl ei, Offer, sora ei de șaisprezece ani, Sahar, și fratele ei, Erez, în vârstă de 10 ani, au fost răpiți din casele lor: "Nu știu ce s-a întâmplat cu tatăl meu sau cu frații mei mici pe care am încercat să-i protejez toată viața. Și acum nu pot face nimic."

Citeşte şi: "Este 11 septembrie pentru Israel!" | Cel puțin patru americani au fost uciși în atacul Hamas, iar alții au fost luați ostatici

”Nu mă omorâți, vă rog!”

Noa Argamani, o tânără de doar 25 de ani, a fost filmată în timp ce era răpită de militanți sâmbătă, de la un festival de muzică, în timpul unui val de incursiuni terestre în Israel.

Imaginile, care au fost distribuite viral pe rețelele sociale, arată câțiva bărbați care o răpesc pe tânăra de 25 de ani. În video se poate vedea și iubitul tinerei, Avinatan Or, care este imobilizat de un alt grup de militanți, cu un braț întors la spate. Fata, care este ținută cu forța pe o motocicletă, strigă din toate puterile: ”Nu mă omorâți, vă rog”, în timp ce întinde mâinile spre iubitul ei, cerând ajutor. 

Subiecte în articol: Război în Israel Hamas
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile