Antena 3 CNN Actualitate Inedit Mergea spre casă după o petrecere, când a observat că cineva o urmărește. Ce s-a întâmplat după ce a început să posteze mesaje alarmante pe Facebook

Mergea spre casă după o petrecere, când a observat că cineva o urmărește. Ce s-a întâmplat după ce a început să posteze mesaje alarmante pe Facebook

O femeie care se întorcea spre casă de la o petrecere, a intrat în panică atunci când a observat că un bărbat o urmărește, scrie Daily Mail.

Pentru că i-a fost teamă să sune la poliție, Fiona Walker a început să posteze mesaje alarmante pe Facebook, în care le spunea prietenilor ei ce se întâmplă. ”Ajutor. Sunt speriată!”, este unul dintre mesaje.

Femeia, care lucrează în industria de ciclism, avea de mers pe jos 8 kilometri până acasă, la două dimineața, atunci când a observat că este urmărită.

Când a ajuns la jumătatea traseului un prieten care i-a văzut mesajele i-a ieșit în cale și a luat-o cu mașina. În acel moment, bărbatul care o urmărise s-a făcut nevăzut.

Femeia, care locuiește în Stewarton, Scoția, se întorcea pe jos de la o petrecere care avusese loc în localitatea învecinată, Kilmarnock, pentru că nu există servicii de taxi care să opereze în zonă.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile