De ce devin bacteriile rezistente la antibiotice. Mare atenție și la carnea pe care o consumăm
Publicat acum 2 ore si 9 minute
Expertul în boli metabolice și nutriție, Laura Ene a explicat în cadrul rubricii Sfat de Sănătate, cum putem pregăti o pască nutritivă cu mai puține calorii, dar și cum să mâncăm de Paște fără să ne fie rău sau să ne îngrășăm
"Propunerea mea de pască nutritivă, dietetică, sănătoasă și gustoasă ar fi să o facem din făină integrală", a spus Laura Ene. Aceasta propune următoarea rețetă.
[GAL layout="2"]Citește și: Experimentul care te ajută să recunoşti fructele și legumele toxice
Totul se pune la copt într-o tavă de aluminiu, însă nu înainte de a pune o hârtie de copt pe interiorul acesteia.
De asemenea, Laura Ene propune și un meniu de Paște care ne ajută să mâncăm echilibrat preparatele tradiționale și să nu ni se facă rău după masă.