Antena 3 CNN Actualitate Inedit Mehmet avea 79 de ani când a murit, după o suferință îndelungată. La înmormântare, câinele lui iubit s-a așezat lângă sicriu și... Oamenii au înlemnit când au văzut ce face animalul - FOTO

Mehmet avea 79 de ani când a murit, după o suferință îndelungată. La înmormântare, câinele lui iubit s-a așezat lângă sicriu și... Oamenii au înlemnit când au văzut ce face animalul - FOTO

Mehmet Ilhat avea 79 de ani când a murit, după o suferință îndelungată. Toată familia lui deplângea această pierdere iremediabilă, chiar și câinele lui iubit, numit Kesur.

Câinele Kesur a fost cel mai credincios tovarăș al lui Mehmet în ultimii ani din viața lui, iar cu puțin timp înainte de moarte relația lor devenise chiar și mai puternică. Când bărbatul a fost dus la spital, animalul a renunțat complet la mâncare.

După moartea lui Mehmet, în timpul înmormântării, Cesur s-a așezat lângă coșciug și a rămas acolo pe toată durata ceremoniei, până când stăpânul său a fost îngropat. 

„Nimeni nu putea să-l atingă. a stat pus și simplu acolo până când Mehmet a fost îngropat”, a povestit un apropiat al decedatului. 

Sursă: The Dodo

Subiecte în articol: înmormântare caine
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile