Pentru că scanarea se bazează pe niște parametri prestabiliti, orice deviere de la normal este detectată cu uşurinƫă. Acest lucru permite crearea unei imagini reale asupra felului în care organismul funcționează. Odată identificate ariile cu probleme, se realizează și un plan de tratament.
"Echipamentul pe care îl folosim noi se numește Asyra și are ca și concept un hardware care constă într-o placă care emite în câmp electromagnetic. Practic, orice substanță și orice materie are un patern energoinformațional, acest patern este stocat în baza de date a echipamentului și cu ajutorul acestei plăci care emite modulat în frecvență această informație, ea interacționează cumva cu câmpul electromagnetic al pacientului", a spus medicul Mihai Pascu, specialist Biorezonanƫă Asyra.
Mai mult de 70% din pacienƫi suferă de tulburări funcƫionale. Cu alte cuvinte, o tulburare funcƫională este situaƫia în care, deşi pacientul acuză discomfort şi are simptome, testele de laborator şi explorările paraclinice nu evidenƫiază modificări.
"El nu vizează foarte mult afecțiunile existente care deja sunt tulburări majore, detectabile atât clinic, cât și prin metode paraclinice – imagistic și laborator. El caută și încearcă să găsească predispoziții, susceptibilități, vulnerabilități", a mai spus acesta.
Executarea unui astfel de test este un exemplu de proces numit testare bioenergetică. Testarea bioenergetică înseamnă în mod eficient consultarea inteligenței native și obținerea răspunsului direct din fiziologia sa, fără a angaja centrele de conștientizare și limbaj ale minții.
Acum dau drumu la test și trebuie să luați electrozii.
Folosind un circuit simplu și sigur de joasă tensiune, se înregistrează răspunsul corpului la semnalele respective. Răspunsul măsurat se bazeaza pe micile modificări ale rezistenței electrice a pielii. Aceste informații sunt transmise înapoi la software. Iar un raport este generat pe computer pe baza răspunsurilor.
"Echipamentul compară răspunsul pacientului cu niște răspunsuri considerate normale și în măsura în care ele sunt ok, trece la testul următor. Dacă nu, evaluează acel răspuns în ce manieră iesă din plaja de normalitate", mai spune medicul.
La final, în funcție de rezultate, pacientul beneficiază și de tratament.
"La sfârșitul testării, se încarcă un echipament laser care are un cip și care se încarcă electromagnetic cu informația acestor remedii și cu acea rază se baleează pe corpul pacientului pentru a îi da primele informații de corecții ale testelor pe care el nu le-a trecut", mai precizează medicul specialist, în cadrul emisiunii Numai de bine.
Iar pentru acasă, specialistul îi pregătește un tratament homeopat. Se recomandă mai multe sesiuni, deoarece ajută la monitorizarea progresului tratamentului. Cei mai multi pacienți au nevoie de 3-8 sesiuni, fiecare la o distanțată de 4-8 săptămâni, pentru a atinge un nivel optim de sănătate.