Antena 3 CNN Emisiuni News Hour with CNN Corespondență de la Euro 2024: Suporterii români scandează pe străzile din Frankfurt, înaintea meciului decisiv cu Slovacia

Corespondență de la Euro 2024: Suporterii români scandează pe străzile din Frankfurt, înaintea meciului decisiv cu Slovacia

de Redacția Antena 3 CNN    |   

România poate ajunge cu un pas mai aproape de optimile Campionatului European de fotbal. Tricolorii vor juca mâine de la ora 19:00 cu Slovacia, iar o nouă victorie sau chiar egalitatea ar asigura calificarea. Meciul se va juca pe stadionul din Frankfurt, iar suporterii români fac deja spectacol pe străzile din oraș. 

Pe străzile din Frankfurt a început deja frenezia. Sute de suporteri ai Naționale Române cântă în cinstea echipei. Oamenii au venit din toate orașele din România. S-au întâlnit în Germania și scandează pentru tricolori.  

România și Slovacia s-ar putea califica la braț în faza „optimilor” în cazul unei remize, indiferent de rezultatul partidei Belgia – Ucraina. Însă nicio formație nu marșează pe un egal convenabil ambelor părți.

Criteriile de departajare a echipelor la Euro 2024 în caz de egalitate de puncte

În optimile de finală se califică primele două echipe din fiecare grupă, plus cele mai bune 4 echipe de pe locul 3 din cele 6 grupe. În caz de egalitate între cel puţin două echipe din aceeaşi grupă, ele vor fi departajate, în ordine, conform numărului de puncte, golaveraj şi numărul de goluri înscrise în confruntările directe.

Pentru a ne califica de pe unul dintre primele două locuri, trebuie să nu pierdem cu Slovacia. Dacă România pierde, trebuie să fie îndeplinită o condiție, obligatoriu, pentru a termina pe locul 3: Belgia să bată pe Ucraina!
 

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile