Antena 3 CNN Actualitate „Mecanicul vedetelor” a fost arestat. Lua sume uriașe de bani de la maneliști și influenceri, dar nu le mai repara mașinile

„Mecanicul vedetelor” a fost arestat. Lua sume uriașe de bani de la maneliști și influenceri, dar nu le mai repara mașinile

de Bogdan Borza    |   

Mecanicul vedetelor a ajuns în arest preventiv după ce ar fi înşelat peste 20 de proprietari de maşini. Printre păgubiţi se numără manelişti celebri, influenceri şi afacerişti. Preţul serviciilor lui pleca de la câteva mii de euro. În realitate, banii ajungeau doar în buzunarul mecanicului care ar fi furat şi piesele autoturismelor.

Patronul service-ului ar fi înșelat 23 de proprietari de mașini, printre care cântăreți, afaceriști sau youtuberi. Le-ar fi luat fiecăruia mii de euro să le repare mașinile de lux și, în realitate, nu presta serviciile promise.

Ba mai mult, se pare că în unele cazuri, Dumitru Giti, un mecanic din Ştefăneşti, nu doar că nu repara maşinile, ci şi fura anumite piese, pe care le vindea ulterior.

-I-a promis că în două zile îi repară maşina, i-a luat banii pe manopera şi după două luni nici nu mai răspundea la telefon.
-Au venit la bătaie direct, mai făcea şi alte chestii... schimba serii la motoare.

Schema presupus infracțională a mecanicului vedetelor a fost devoalată de un afacerist căruia patronul de service i-ar fi sechestrat bolidul de jumătate de milion de euro după ce antreprenorul nu ar fi fost de acord să plăteasca suma cerută de mecanic pentru o reparație nereușita.

Anne-Marie Ciolcă, purtător de cuvânt IPJ Ilfov: În perioada februarie-iunie, bărbatul a fost depistat in timp ce conducea fără permis, la perchezitii au fost găsite mai multe aparate puse în funcțiune ilegal.

Acum, pe poarta service-ului este lipită o foaie care anunţă că atelierul este închis temporar.

''Mecanicul vedetelor'' a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Subiecte în articol: service auto mecanic
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile