Antena 3 CNN Politică Mașina ministrului Familiei s-a răsturnat după un accident pe Valea Oltului. Natalia Intotero a fost dusă la spital

Mașina ministrului Familiei s-a răsturnat după un accident pe Valea Oltului. Natalia Intotero a fost dusă la spital

Mașina în care se afla ministrul Familiei, Natalia Intotero, a fost implicată, marți, într-un accident rutier. Ministra a fost preluată de o ambulanță, după accidentul de pe Valea Oltului, în județul Vâlcea. La volan se afla șoferul SPP, iar în mașină era și agentul Serviciului de Protecție și Pază. Mașina nu avea pornite semnalele acustice și luminoase, potrivit surselor Antena 3 CNN.

[GAL layout="4"]

UPDATE: Ministrul Familiei, Natalia Intotero, a ajuns la spitalul din Rm. Vâlcea.

În mașina se afla ministra Familiei, șoferul și agentul SPP, potrivit surselor Antena 3 CNN. Natalia Intotero nu a suferit răni vizibile, însă a fost dusă la spital, aceasta fiind procedura SPP, au mai spus sursele citate.

Potrivit comunicatului IPJ, „la data de 27 august a.c., în jurul orei 13:20,  polițiștii Serviciului Rutier Vâlcea au intervenit la un eveniment rutier produs pe DN 7, în localitatea Racovița”.

„Din verificările efectuate de către polițiști, s-a stabilit că o femeie, de 41 de ani, în timp ce conducea un autoturism, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism, la volanul căruia se afla un bărbat de 32 de ani.

În urma coliziunii, o femeie care se afla într-una dintre cele două autoturisme a fost preluată de o Ambulanță, pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, se mai arată în comunicatul citat. 

Prima reacție a ministrului Familiei, Natalia Intotero, după accident

„Dumnezeu este adăpostul și sprijinul nostru, un ajutor care nu lipsește niciodată în nevoi.” Psalmul 46:1

Prin mila și bunătatea Lui Dumnezeu sunt bine!

Mulțumesc din suflet familiei, prietenilor și colegilor pentru rugăciunile și gândurile voastre!

De asemenea, mulțumesc celor care au intervenit la locul accidentului, întregului personal de la Serviciul Ambulanță și de la Spitalul Județean Vâlcea!”, a transmis Natalia Intotero într-o postare pe Facebook.

 
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile