Antena 3 CNN Actualitate Locale Mărturiile vecinilor contabilei din Gorj, ucisă de concubinul său cu sânge rece: ”Era o femeie de o putere de muncă nemaipomenită”

Mărturiile vecinilor contabilei din Gorj, ucisă de concubinul său cu sânge rece: ”Era o femeie de o putere de muncă nemaipomenită”

Crimă îngrozitoare în județul Gorj acolo unde un bărbat și-a înjunghiat mortal iubita după o ceartă aprinsă. Tragedia s-a petrecut în localitatea Baia de Fier, chiar în locuința celor doi parteneri.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Femeia ucisă de partener era contabil-șef la Primăria din comuna Baia de Fier.

”Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj a dispus reținerea preventivă pentru 24 de ore a unui suspect cercetat pentu săvârșirea infracțiunii de omor calificat asupra unui membru de familie. Suspectul a aplicat mai multe lovituri. Au fost numărate 16 lovituri victimei, în zone vitale, cu putere. Leziunile produse au condus la moartea acesteia”, a spus Cristina Ciobanu, procuror.

Citește și: Un bărbat a murit ars de viu într-un incendiu care i-a cuprins locuința, în Iași. Focul a pornit de la o țigară lăsată aprinsă

Comunitatea din Baia de Fier este șocată de ceea ce s-a întâmplat, mai ales că vecinii au numai cuvinte de laudă la adresa celor doi, victimă și agresor.

”Era bună. Îmi dădea mâncare. Și un bănuț. Dar uite acum ce s-a întâmplat cu ea... Nu mai pot de părere de rău”, a mărturisit o localnică.

Citește și: Patru suflete, care locuiau într-o casă părăsită din Bucureşti, salvate în ultima clipă din flăcări

”Eu l-am cunoscut. Un om foarte cumsecade, foarte muncitor, nu avea niciun viciu , nu fuma, nu bea, nu bea nici cafea. Nu înțeleg ce s-a putut întâmplat cu el.

Ea era o doamnă bună din toate punctele de vedere, respectuoasă, a avut muncă de răspundere”, a spus un vecin.

În biroul femeii ucise, două candele veghează fotografia celei care a lucrat acolo.

Citește și: Un tânăr de doar 23 de ani a murit în această dimineață, după un accident grav petrecut pe A1. Traficul este blocat

Femeia l-a cunoscut pe bărbat pe internet, în urmă cu 4 ani, după ce  i-a murit soțul și a rămas singură. Aceasta și-a pierdut și fiica, iar cel pe care îl credea sprijin a ucis-o cu sânge rece.

Se pare că bărbatul urma un tratament psihiatric la care a renunțaț în ultimele zile și lipsa acestuia ar fi cauzat crima. Individul a fost reținut de polițiști şi este cercetat pentru omor calificat.

Dacă sunteți victima violenței domestice sau martor la astfel de abuzuri, puteți cere ajutor la numărul de telefon 0800 500 333, disponibil 24 de ore din 24.

Subiecte în articol: femeie ucisă Baia de fier Gorj concubin
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile