Antena 3 CNN Actualitate Mărturia cutremurătoare a unchiului lui Andrei, băiatul ucis de șoferul drogat, în 2 Mai: ”Era lumina familiei, aducea zâmbetul pe buze tuturor”

Mărturia cutremurătoare a unchiului lui Andrei, băiatul ucis de șoferul drogat, în 2 Mai: ”Era lumina familiei, aducea zâmbetul pe buze tuturor”

Unchiul lui Andrei, băiatului ucis de șoferul drogat în vârstă de 19 ani, care a spulberat cu mașina opt persoane, a făcut mărturii cutremurătoare.

de Andreea Ştefan    |   

”Sebi, cum îi spunem noi, a fost nepotul meu. Tatăl lui și cu mine suntem veri. Suntem devastați, familia... Vă dați seama. De aia vă dau eu aceste cuvinte, pentru că familia pur și simplu nu poate să vorbească. Niciunul dintre părinți.

Sunt terminați, ei sunt oameni simpli. Vărul meu este cofetar, mama este asistentă medicală. Au crescut doi copii. Toată munca lor și toată viața lor acolo s-a dus. Strângeau bani să ia băiatului casă.

Era student la Facultatea de Geografie, era un tânăr care nu bea, nu fuma. Era un copil inteligent și bun și zâmbitor. Totdeauna a fost”, a povestit unchiul lui Andrei, sau Sebi, așa cum i se spunea tânărului în familie.

Tatăl lui Sebi a avut o presimțire și l-a rugat să nu plece la mare, de aceea nu a vrut să îi dea nici mașina, iar băiatul a plecat cu trenul.

Citește și: Avocata şoferului drogat care a ucis doi oameni, prima reacţie după ce tânărul a fost arestat preventiv

”E adevărat, dar copilul a insistat foarte tare pentru că era ziua unora din grup. Și-a dorit foarte mult să meargă.

Și vreau să vă spun că nepotul meu a venit la mare cu trenul, pentru că tatăl lui nu l-a lăsat să ia mașina.

Era lumina familiei, el aducea zâmbetul pe buzele tuturor și acum am rămas fără el”, a spus îndurerat unchiul lui Sebi.

Subiecte în articol: 2 Mai şofer drogat
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Festival de miștouri online la adresa lui George Simion