Antena 3 CNN Emisiuni News Hour with CNN Mărturia făcută de soţul Sofiei, tânăra care a murit după ce a căzut de la etaj, în Istanbul: "A fost drogată!"

Mărturia făcută de soţul Sofiei, tânăra care a murit după ce a căzut de la etaj, în Istanbul: "A fost drogată!"

Soţul supermodelului internaţional care şi-a găsit sfârşitul într-un mod suspect, în Turcia, a vorbit în exclusivitate, cu reporterii News Hour With CNN. El este convins că Sofia a fost drogată, ucisă şi face la Istanbul propria anchetă. El spune că autorităţile de acolo vor să muşamalizeze cazul şi că ar fi fost ameninţat.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Deocamdată, rezultatele analizelor revelă faptul că soţia lui era drogată atunci când a căzut - sau a fost împinsă - de la etaj.

Istvan Sarkozy este covins că soţia sa a fost drogată

"Ea a fost drogată, deci a drogat-o cineva. Eu când am mers la Poliţie, ei deja știau şi m-au sunat atunci şi m-au ameninţat" , a declarat Istvan Sarkozy, în exclusivitate la News Hour With CNN.

Este mărturia soţului Sofiei Olifirenko, topmodel internaţional cu origini ruseşti. Istvan Sarkozy a aflat într-un mod şocant de moartea ei.

Nu ştia că plecase în Turcia. A dat-o dispărută, apoi a primit un telefon. Trupul neînsufleţit al tinerei fusese găsit lângă un hotel din Istanbul. Căzuse de la etaj. Dar Istvan e convins că a fost ucisă. A plecat din ţară să facă propria anchetă.

Soţul Sofiei Olifirenko susţine că fost ameninţat

"Mi s-a spus să nu cumva să iau legătura cu fetele de la apartament care m-au informat că Sofia a dispărut, nici fetele nu mai încearcă să mă mai contacteze şi mă gândesc că şi ele au fost amenințate", a declarat tânărul.

Tot acolo, Istvan a aflat că Sofia nu era la acelaşi hotel la care erau cazate toate colegele sale. Apropiaţii celor doi sunt şocaţi de cele întâmplate.

"Ce s-a întâmplat cu exactitate nu ştim, dar este şocant şi pentru faptul că era un model internaţional. Se pare că uneori poate să existe acest risc al întâmplării unor tragedii neprevăzute", a spus Marius Molan, stilist de modă

Conform unei publicaţii din Turcia, autorităţile au arestat o persoană deja, însă, nu au precizat ce implicare ar fi avut posibilul suspect.

Citiţi şi: Ultimele imagini cu Sofia, tânăra moartă în condiţii misterioase într-un hotel din Istanbul

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile