Antena 3 CNN Actualitate Martorul atacului cu cuțitul din București a povestit incidentul șocant: „A stat cu cuţitul în spate aproape un sfert de oră”

Martorul atacului cu cuțitul din București a povestit incidentul șocant: „A stat cu cuţitul în spate aproape un sfert de oră”

de Carmina Pricopie    |   

Polițiștii din București sunt în alertă după ce un bărbat a fost înjunghiat de doi tineri, într-o stație de autobuz, apoi au fugit. Imaginile şocante au surprinse marți în Capitală. Bărbatul a fost filmat într-o staţie de autobuz din Colentina cu un cuţit în spate. Atacatorii ar fi doi cetăţeni străini. Martorul incidentului a dat declarații în exclusivitate pentru Antena 3 CNN.

„Băi nene, băi! Are cuţitul înfipt în spate! I-au distrus plămânii”, se aude în filmarea făcută de un bărbat care a surprins incidentul.

„A stat cu cuţitul în spate aproape un sfert de oră”, a declarat Denis Pârvan pentru Antena 3 CNN, martor la incident.

Martorul care a filmat imaginile şocante şi le-a postat pe o reţea de socializare a povestit în exclusivitate pentru Antena 3 CNN cum a s-a întâmplat totul sub ochii lui.

„S-au luat la bătaie, s-au îmbrâncit. S-au trântit un pic. El s-a ridicat în picioare şi avea cuţitul în spate”, a declarat Denis Pârvan.

Acesta a spus că doar unul dintre cei doi tineri l-au atacat pe bărbat.

„Erau unu la unu. Probabil se cunoşteau”, a spus martorul.

Potrivit comunicatului oficial al Poliţiei, în tramvai agresorul mai era însoţit de un alt bărbat. Care ar fi participat şi el la atac.

„Veneau dinspre Europa, se duceau către Bucur Obor”, a mai precizat martorul.

Victima, un cetăţean român, în vârstă de 50 de ani a ajuns în stare gravă la spital.

Martorul spune că agresorul pe care l-a văzut ar fi de naţionalitate străină.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile