Antena 3 CNN Actualitate Social Martor: Condrea mergea cu 150 km/h. Sorin Ovidiu Bălan: E o glumă

Martor: Condrea mergea cu 150 km/h. Sorin Ovidiu Bălan: E o glumă

de M.Z.    |   

Jurnalistul de investigaţie Sorin Ovidiu Bălan nu crede în declarația unuia din martorii de la accidentul lui Condrea, care a spus că fostul patron Hexi Pharma avea o viteză de circa 150-160 de km/h.

”E o glumă. Dacă el poate să-i calculeze viteza... Cu o mașină mult mai puternică (decat cea în care se afla Dan Condrea - n.r.), am reușit să prind 130 de km/h”, a spus jurnalistul de investigaţie Sorin Ovidiu Bălan, luni, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.

În ce privește timpul în care Poliția a ridicat mașina de la locul accidentului, aproximativ trei ore, jurnalistul apreciază că i se pare ”o grabă ușor nejustificată”. Bălan a spus că autorismul se ridică repede de la locul unui accident atunci când, de obicei, se vrea distrugerea unor probe.

În plus, ”mașina a fost și târâtă”, a povestit Sorin Ovidiu Bălan, luni, când a ajuns la Antena 3 direct de la locul în care duminică seara a avut loc accidentul în care Dan Condrea a murit, potrivit primele date publice.

Referitor la accidentul rutier în care a murit Condrea, jurnalistul de investigație este de părere că ipoteza sinuciderii nu este una foarte credibilă.

”Eu aș pune pe ultimul loc ipoteza cu sinuciderea. (...) Nu Condrea e dirijorul în toată afacerea aceasta, iar dispariția lui poate îngreuna ancheta, dar nici vorbă să o stopeze”, a adăugat Sorin Ovidiu Bălan.

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a murit duminică seară într-un accident rutier în judeţul Ilfov. Condrea se afla într-o maşină ce avea sigla firmei pe care o conducea. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut salva viaţa şoferului. Anchetatorii nu exclud varianta ca patronul Hexi Pharma să se fi sinucis, deoarece la faţa locului nu s-au găsit urme de frânare.

Cazul Hexi - primele NECONCORDANȚE: Poliția a declarat o vârstă diferită a șoferului mort față de vârsta lui Condrea

Citiți și: Mașina lui Dan Condrea a fost ridicată în timp record de polițiști. Jurnaliștii, împiedicați să se apropie de locul tragediei

Primele imagini de la locul accidentului lui Dan Condrea

 

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile