Antena 3 CNN Emisiuni Gătit la costum Marius Vizante, invitat special în bucătăria lui Ştefan Lungu: "De la meșterul Beligan, așa am rămas: Vizante"

Marius Vizante, invitat special în bucătăria lui Ştefan Lungu: "De la meșterul Beligan, așa am rămas: Vizante"

Redacția Antena 3 CNN
2 minute de citit Publicat la 14:00 20 Mai 2023 Modificat la 14:00 20 Mai 2023

În ediţia din acest weekend, Ştefan Lungu a gătit alături de actorul Marius Vizante. Pulpa de vită în ceapă scăzută a fost preparatul pentru care a mizat actorul în această nouă ediţie din sezonul 4.

Marius Dorin Florea este unul dintre actorii de comedie în teatrul și filmul românesc, recunoscut de către public după porecla ce i-a devenit, practic, nume de familie: Marius Vizante.

Sano a fost şi de această dată asul din mâneca lui Ştefan Lungu. Gazda emisiunii "Gătit la costum" a folosit cu încredere produsele de igienizare Sano, care au asigurat un spaţiu de gătit igienic

Marius Vizante, invitat special într-o nouă ediţie "Gătit la costum"

Gazda emisiunii "Gătit la costum" a avut, în ediţia din acest weekend, un invitat cu totul şi cu totul special. Marius Vizante a adus în bucătăria lui Ştefan Lungu un preparat al copilăriei delicios, cu note subtile de usturoi şi ceapă caramelizată.

Actorul a povestit despre primii săi paşi în lumea spectaculoasă a teatrului, dar şi cum a ajuns să i se spună Vizante."Radu Beligan a fost artizanul angajării mele în teatru. Eu m-am dus să ajut un prieten, dar nu era în cărţi. La sfatul profesorului nostru, nu ne-am dus cu un monolog, ci am făcut scene. Meşterul Beligan a spus că Marius Florea nu este nume de actor, ci Marius Florea Vizante. De la meșterul Beligan, așa am rămas: Vizante", a povestit actorul.

Reţetă pulpa de vită în ceapă scăzută

Ingrediente pulpă de vită în ceapă scăzută, reţeta lui Marius Vizante într-o nouă ediţie "Gătit la costum"

  • 500 gr antricot;
  • 3 cepe mari;
  • 1 ceapă verde;
  • 4 căței de usturoi;
  • 2 linguri de făină;
  • apă călduţă;
  • 2 legături pătrunjel;
  • Sos de roşii;
  • Sos barbecue;
  • Sare şi piper;
  • 1 ardei capia;
  • Foi de dafin;
  • Miere 2 linguri;
  • Sos de roșii 1 lingură;
  • Cimbru verde.

Mod de preparare pulpă de vită în ceapă scăzută, reţeta lui Marius Vizante într-o nouă ediţie "Gătit la costum"

Se căleşte ceapa şi separat se taie pulpa în cubuleţe. Când ceapa a devenit ruginie, se adaugă mierea, sosul de roşii, carnea şi usturoiul. Aşteptăm să scadă compoziţia şi adăugăm puţină făină. Când preparatul este bine fiert, adică nu aproximativ 1.5 ore se adaugă şi cimbrul şi pătrunjelul.

"Gătit la costum", în fiecare sâmbătă, de la ora 13:30, la Antena 3

În fiecare sâmbătă, de la 13:30, Antena 3 aduce pasionaților de gastronomie emisiunea "Gătit la costum", unde miza este preparare unor mâncăruri realizabile, delicioase și inspiraționale.

Gazda emisiunii este Ștefan Lungu, o persoană care își dorește să transmită și să transforme bucătăria și gătitul în terapie pentru sufletul telespectatorilor.

Citește mai multe din Gătit la costum
» Citește mai multe din Gătit la costum
TOP articole