Antena 3 CNN Politică Marian Vanghelie şi fratele său au fost audiaţi la DNA. Procurorii au extins urmărirea penală într-un dosar al fostului edil

Marian Vanghelie şi fratele său au fost audiaţi la DNA. Procurorii au extins urmărirea penală într-un dosar al fostului edil

de Milena Niță    |   

Fostul primar Marian Vanghelie și fratele său au ajuns luni în fața procurorilor anticorupție, după ce DNA a extins urmărirea penală într-un dosar al fostului edil.

Este vorba de dosarul în care Vanghelie e acuzat de fraudă, trafic de influență și constituirea unui grup infracțional.

Iniţial, fostul primar al sectorului 5 a declarat că a fost chemat împreună cu fratele său pentru a fi anunţat despre un nou dosar, disjuns din unul mai vechi.

„Schimbare de încadrare, nesemnificativ. Și-au dat seama dânșii că nu mai este situația Coldea-Kovesi. 

Și atunci, de unde am plecat noi, de la dosar a trebuit să diminueze lucrurile, că nu funcționează, că oricum tot dosarul n-are nicio legătură cu nimic (...)”, a spus Marian Vanghelie.

Marian Vanghelie a fost audiat luni dimineaţă la DNA. Fostul primar al sectorului 5 a declarat că a fost chemat împreună cu fratele său pentru a fi anunţat despre un nou dosar, disjuns din unul mai vechi.

„Devalizarea României a început prin personajul Coldea, Maior, doamna Kovesi și Traian Băsescu.

Printr-un sistem, pe de o parte, au făcut toate compromisurile cu interesele străine de afară, ca să poată să se folosească de acest refugiu micuț, să poată să aresteze lumea, să poată să schimbe clasa politică, să poată să numească ei și să poată să fie la toate instituțiile, dacă vreți, de la Primăria 1 până la Arad, la domnul Falcă. 

Domnul procuror a crezut că mă duc sus să fac un denunț. Şi am zis, eu nu fac denunțuri.

Eu cobor la presă, spun despre niște dosare și dânșii se pot autosesiza (...)”, a spus Marian Vanghelie, luni, la ieşirea de la DNA.

Subiecte în articol: Marian Vanghelie dosar DNA audiere
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile