Dieta a fost creată de Daniela Jakubowics, medic endocrinolog, cercetător la Universitatea din Tel Aviv.
Medicul a creat un plan de alimentaţie prin care slăbești repartizând caloriile astfel: 600-850 de calorii la micul dejun, 350-400 de calorii la masa de prânz, și 150-200 de calorii la cină.
Micul dejun - Ar trebui să abunde în proteine, de exemplu două căni de lapte, iaurt sau lapte de soia, la care se adaugă omletă de albuşuri sau friptură de carne slabă. De asemenea, este obligatorie o cantitate moderată de carbohidraţi şi grăsimi, precum şi un desert dulce.
Prânzul - Ar trebui luat între orele 14 şi 15, chiar dacă nu îți e foame, şi să se limiteze la legume, fructe şi alimente bogate în proteine, fără dulciuri sau carbohidraţi.
Cina - Ideal, ar trebui să conțină doar legume, dar poți adăuga o cantitate mică de fructe sau alimente cu proteine slabe.
Poți bea ceai, cafea fără zahăr, în orice moment al zilei, potrivit clicksanatate.ro.